• Tot e bine când se termină cu bine. Aseară 71 de copii au fost evacuați din Spitalul Robănescu din Capitală după ce a izbucnit un incendiu. Copiii au ajuns în siguranță la Spitalul Marie Curie.
  • Inteligenta artificiala chiar a capatat chip uman. Cifrele care spun ca scenariile din filmele SF au devenit realitate – oamenii nu mai fac diferenta intre masina si om.
  • Incendiile distrug Europa. În Grecia, un avion pompier de apă care încerca să stingă flăcările s-a prăbușit într-o râpă – iar autoritățile grecești anunță că cei doi piloți nu au supraviețuit.În Turcia, pădurile sunt mistuite de flăcări iar autoritățile aruncă tot ce au în lupta contra focului. Italia este și ea în flăcări.
  • Bucureștiul ar mai putea câștiga un spațiu verde. Primăria Sectorului 3 Robert Negoiță vrea să reamenajeze malul Dâmboviței, între bulevardul Mărășești și Calea Vitan. Negoiță vrea să facă în zonă mai multe spații verzi, locuri de plimbare și piste de biciclete.
  • Caut job, ai și tu vreo pilă? …altfel nu se poate la noi în țară, își strigă „offf-ul” românii care-și caută un job nou. De la începutul anului, aproape 6 milioane de români au decis să-și schimbe locul de muncă, arată cel mai recent sondaj al eJobs.
  • Nu sună alarma nici măcar atunci când rușii ne lovesc vasele. O navă românească a fost avariată după atacul rusesc asupra portului ucrainean Reni de la Dunăre – a anunțat MAE – la o zi distanță după incident. Crește traficul vaselor pe Canalul Sulina. 20 de ofițerii români în rezerva sunt chemati să conducă nave pe Dunare.

Recomandări

LIBER LA DRONE
EDITORIALUL LUI CRISTOIU
F.R.I.E.N.D.S. OR NOT?
SUNT PE DRUMUL LOR
NU MAI E DE JOACĂ
MIZA I-A DAT DE GOL