• Z Flip 5 are ecranul de acoperire extins, design robust și o balama ce se închide complet.
  • Ecranul frontal Flex Window măsoară 3,4 inchi, are 8 GB RAM și un nou procesor Snapdragon 8 Gen2.
  • Stocarea începe de la 128GB și urcă până la 512GB și îl găsești negru, verde și alte culori.

Samsung a lansat Galaxy Z Flip5 și deja vloggerii au dat primele note. Z Flip 5 are mai multe puncte forte. Un ecran nou de acoperire mai mare, un design robust și noua balama care permite închiderea completă.

Galaxy Z Flip5 marchează cea mai mare schimbare al telefonului Flip din ultimii ani. Totul se datorează noului ecran de acoperire. Același cip din seria Galaxy S23 și o balama nouă care îi permite să se plieze complet, atunci când se închide. Interfața este similară cu ecranul de acoperire a lui Razer Plus, dar cu unele diferențe importante

Galaxy Z Flip5 are o camera mai bună decât Z Flip4, în principal datorită noului cip din interiorul telefonului. Când deschizi Z Flip5 folosești ecranul de 6,7 inchi și te poți aștepta în mare parte la aceeași experiență software ca la Z Flip4. Ecranul frontal extins, numit Flex Window, facilitează utilizarea widget-urilor
și a informațiilor esențiale, oferind o experiență intuitivă și acces rapid la funcționalități.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Durata de viață a bateriei, mai sensibilă la Z Flip5

Aplicațiile se lansează rapid. Poți face mai multe sarcini fără probleme, iar ecranul intern are o rată de împrospătare variabilă de 120 de herți, pentru o defilare mai fluidă. Samsung a crescut cantitatea de stocare pe care o obții în modelul de bază al Z Flip5, în comparație cu Z Flip4, la fel cum a făcut cu Galaxy S23 Plus la începutul acestui an.

Durata de viață a bateriei este puțin mai sensibilă la Z Flip5, dar este destul de suficientă pentru a trece printr-o zi plină de plimbări prin Seul, să faci fotografii, să cauți direcții și să descoperi în apropiere puncte de interes.

Citește și: