• Cu piciorul pe accelerația – România intră pe harta de producție a unuia dintre cele mai mari brand-uri din lume – Lamborghini. Cine sunt româncele care dau numele noilor modele de Lamborghini
  • Cenzură sau etică? Una din operele lui Freddie Mercury dispare din colecția Queen. Nu va mai fi ascultată niciodată pentru ca nu cumva să se supere persoanele cu kilograme in plus și toleranță în minus.
  • S-au dus vremurile în care colegii de serviciu erau duși la munte sau la mare să participe la teambuildinguri. Acum, teambuildingul se face în realitatea virtuală.
  • Departe de UE si NATO, în Africa de Sud incepe summit-ul BRICS, acolo țara gazdă, alături de Rusia, China, India si Brazilia coc o nouă ordine a lumii – cu care să contrabalanseze G7. Cele mai aproape să fie invitate sunt Arabia Saudită si Emiratele Arabe. Pe listă mai sunt: Iran, Belarus, Egipt, Kazahstan, Indonezia si Argentina. În prezent BRICS deține 40% din populația lumii și un sfert din PIB.
  • Cu tehnologia până la moarte și dincolo de ea. Au apărut cimitirele online. E mai ieftin și doare mai puțin, apare totuși o întrebare. Îi va mai păsa cuiva de apropiați în ritmul ăsta?
  • Croazierele aeriene sunt noul mod de călătorie al bogaților planetei care plătesc și 200 de mii de dolari pentru o excursie de trei săptămâni în aer. Au la dispoziție 20 de stewardeze, bucătarii prepară mâncare la comandă, iar fiecare pasager este cazat în cabine first class.

Recomandări

LIBAN ATACĂ CU 100 RACHETE
ZILELE BUCUREȘTIULUI
IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA