• Secretarul de stat Antony Blinken a declarat că SUA „lucrează ore suplimentare” pentru a verifica rapoartele despre americani dispăruți și morți de peste ocean.
  • Antony Blinken: „ Avem rapoarte că mai mulți americani au fost uciși. În același timp, există rapoarte despre americani dispăruți și acolo”.
  • Blinken a spus că un anunț privind un ajutor suplimentar pentru Israel, ca răspuns la atac, ar putea fi anunțat de duminică.

Secretarul de stat Antony Blinken a declarat  că SUA „lucrează ore suplimentare” pentru a verifica rapoartele despre americani dispăruți și morți de peste ocean, după ce Hamas a lansat un atac fără precedent împotriva Israelului.

„Avem rapoarte că mai mulți americani au fost uciși. Lucrăm ore suplimentare pentru a verifica asta. În același timp, există rapoarte despre americani dispăruți și acolo, din nou, lucrăm pentru a verifica acele rapoarte”, a declarat Blinken pentru CNN în „State of the Union”.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Blinken a spus că un anunț privind un ajutor suplimentar pentru Israel, ca răspuns la atac, ar putea fi anunțat de duminică.

„Ne uităm la cereri suplimentare specifice pe care israelienii le-au făcut, cred că este posibil să auziți mai multe despre asta mai târziu astăzi”, a spus Blinken.

Înaltul diplomat american a adăugat că direcția președintelui Joe Biden a fost „să ne asigurăm că oferim Israelului tot ce are nevoie în acest moment pentru a face față atacurilor din partea Hamas”.

Citește și: