• Pe primul loc este Castelul Bran din România, cunoscut la nivel internațional ca locuința fictivă a contelui Dracula, inspirat de Vlad Țepeș și creat de Bram Stoker.
  • Pe locul al doilea se află o localitate din nord-vestul Italiei, care a găzduit ultimele procese împotriva vrăjitoarelor în timpul Renașterii Târzii.
  • Pe locul al treilea se află Pluckley, un sat din comitatul Kent, sud-estul Angliei, care deține titlul de „cel mai bântuit sat din Marea Britanie”.

Mai sunt cateva zile până la Halloween, iar StressFreeCarRental.com, un serviciu online de închiriere de mașini, a făcut un top al celor mai înfricoșătoare locuri din Europa.

Pe primul loc este Castelul Bran din România, cunoscut la nivel internațional ca locuința fictivă a contelui Dracula, inspirat de Vlad Țepeș și creat de Bram Stoker.

Pe locul al doilea se află o localitate din nord-vestul Italiei, care a găzduit ultimele procese împotriva vrăjitoarelor în timpul Renașterii Târzii. Astăzi, Triora este unul dintre „cele mai înfricoșătoare sate medievale din regiune.”

Recomandări

CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?

Pe locul al treilea se află Pluckley, un sat din comitatul Kent, sud-estul Angliei, care deține titlul de „cel mai bântuit sat din Marea Britanie” și a intrat în Cartea Recordurilor în 1989 datorită numeroaselor „fenomene paranormale” raportate de locuitori, inclusiv „apariții de fantome”. Satul a fost subiectul unor emisiuni TV despre activități paranormale, precum „Most Haunted” și „Ghostly Legends”.

Topul e completat de alte orașe din Europa, precum Ochate din Spania, Roslin din Scoția, Skirnjari din Croația și Tintern din Țara Galilor.

Citește și