• În viitor vei face bani din ChatGPT și nu trebuie să ai cunoștințe avansate în programare.
  • OpenAI introduce un magazin numit GPT Store unde poți încărca versiunile personalizate.
  • Poți crea agenți A.I. ca să oferi suport clienților pentru o afacere de huse de telefoane.

Cu GPT Store poți crea conținut creativ sau poți furniza informații despre diferite evenimente. ChatGPT te poate ajuta să creezi aplicații, site-uri sau îți poate da idei de afaceri.

Dacă folosești zilnic ChatGPT a venit momentul să faci și bani din asta. În viitorul apropiat vei fi plătit pentru a crea propria versiune de ChatGPT și nu trebuie să ai cunoștințe avansate în programare.

Poți crea și personaliza agenți AI fără a fi un expert. OpenAI va introduce luna asta, un magazin numit GPT Store unde poți încărca versiunile personalizate ale GPT-ului și poți obține o parte din veniturile generate. Poți crea agenți AI specializați pentru diferite sarcini, ca de exemplu, să oferi suport clienților pentru o afacere de vânzare de huse de telefoane. Îl poți folosi în alte scopuri, cum ar fi crearea de conținut creativ sau furnizarea de informații despre evenimente. Platforma este concepută pentru a fi foarte ușor de utilizat.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Cei din domeniul IT fac deja bani cu ajutorul A.I.

Unii deja s-au apucat de treabă, pentru că e simplu. Îi spui ce ai nevoie și ce ai vrea să faci, iar el vine cu propuneri și soluții. De exemplu, să te ajute să creezi o aplicatie, un site sau idei de afaceri. Fiecare GPT personalizat poate avea acces la resurse precum navigarea pe web, de asemenea, poate fi conectat la servicii externe pentru a accesa date și funcționalități suplimentare. Poți configura modul în care GPT-ul tău interacționează cu utilizatorii prin intermediul platformei OpenAI, totul fiind ușor de înțeles.

Citește și