• Supărare mare între generații. Bunicii și părinții noștri și-au spus of-ul. Ce îi deranjează la nepoți: stați prea mult pe telefon, vă luați animalele de companiei peste tot pe unde mergeți și sunteți prea sensibili.
  • „Doar vă dați ecologiști”. Partidul Verzilor din Germania – aflat si el la guvernare – este criticat că are oameni ipocriti. La congresul in care meniul oficial continea produse fine și bio – ca șnițelul de țelină și slănină vegană – au fost sute de pizza cu carne.
  • Continuă armistițiul dintre Israel și Hamas. După cele 4 zile în care armele au tăcut și s-au făcut schimburi de oameni – ostatici versus prizonieri – Israelul anunță că acordul de incetare a focului va fi prelungit până joi dimineață. Informația fost confirmată și de Hamas.
  • În Israel a fost ieri si Elon Musk – a vorbit cu Netanyahu, președintele Sharon și liderul opozitiei Benny Gantz.
  • Avem cu ce ne mândri – primele drone „made in România” pentru deminare. Hyper Drone poate zbura 75 minute, cu viteza de 80 de km/h la o altitudine de 1.000 de metri. OVES Enterprise va începe producția de drone la București din 2024.
  • Cel mai hotărât guvern din lume! Pentru că producătorii de țigări pierdeau prea mult, guvernul din Noua Zeelandă a renunțat la legile anti-fumat impuse acum doi ani. Neo-zeelandezii au interzis atunci fumatul pe viață pentru orice cetățean născut după anul 2009.
  • Iohannis si-a pus opozitia in cap. La recepția de la Cotroceni de Ziua României – Iohannis nu i-a invitat și pe liderii partidelor parlamentare din opozitie – Drulă de la USR și Simion de la AUR. În sală vor fi câteva sute de invitați.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
FACI CA TRENUL!
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
NU MAI BĂGA LA GHIOZDAN!