• Caviarul, cocktailurile cu rozmarin și sosul miso sunt câteva recomandări pentru Revelion.
  • Experți culinari: Caviarul este o tendință pentru 2024, nu doar pentru Revelion.
  • Peștele nu lipsește din meniul de Revelion. Păstrăvul a reușit să detroneze somonul.

Bumbi de caviar! Ramuri de rozmarin! Și Sos Miso! Cam așa arată meniul pentru revelion pe TikTok. Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, TikTok îți propune meniuri culinare pentru cea mai șic masă de Revelion.

Cum arată și care sunt starurile de pe masa de Revelion de anul acesta?

Cele mai populare meniuri de pe TikTok pentru noaptea specială includ caviarul… mâncarea cândva considerată regească nu lipsește din aperitive. Un mod de a te bucura de el este simplu, fără garnituri, așa poți să îi simți gustul adevărat.

Potrivit experților, caviarul este o tendință pentru 2024, nu doar pentru revelion și Crăciun. Andrew Bird, șeful Departamentului de Alimentație de la Selfridges, spune pentru The Times că „o porție de caviar este cea mai bună experiență gastronomică pentru noaptea de Anul Nou”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
FACI CA TRENUL!
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
NU MAI BĂGA LA GHIOZDAN!

Când vine vorba de cina de Revelion – aici rozmarinul joacă un rol important. A fost vedetă de Crăciun pentru că Rozmarinul arată ca un brad și este o aromă festivă…dar cocktailurile cu crenguțe de rozmarin vor continua să fie la modă și în 2024.

Lista se încheie cu pește – păstrăvul va fi aparent peste tot în meniurile restaurantelor din Londra în 2024.

Citește și