• În 2024, carnea vegană va fi la mare căutare pentru beneficiile aduse alimentației.
  • Online-ul spune că sosurile pentru taco vor fi înlocuite cu sosurile botanice.
  • Tinerii învață cum să mănânce sănătos prin intermediul internetului.

În 2024, carnea vegană va fi la mare căutare, asta pentru beneficiile în alimentație. Internetul spune că sosurile pentru taco vor fi înlocuite cu sosurile botanice. Tinerii învață acum cum să mănânce sănătos prin intermediul internetului.

Rețelele de socializare au devenit un loc principal pentru a culege sfaturi, iar internetul conduce topul tendințelor în materie de alimentație pentru 2024.

Zdrobirea legumelor și acoperirea lor cu pesmet era până la urmă tot ce se putea face cu mâncarea vegetariană, dar acum, când am atins noi culmi în crearea de „carne” falsă aproape autentică, am putea să ne întoarcem în această direcție. Nu mai este vorba de morcovi și mazăre, ci de produse pline de proteine care conțin variații noi și interesante.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

Mâncarea mexicană cu sosuri botanice

Apărute de ceva vreme, vedem că ocupă din ce în ce mai mult loc pe platformele de socializare, așa că adio kit-uri de taco. Pe TikTok, mai ales, apare această tendință de sănătate alimentară, „în sfârșit un lucru bun!” spun internauții. Subiecte tabu sunt sparte acum de platformă, astfel se discută despre sănătatea hormonală, perioadele speciale, sarcina, somnul – toate acestea, influențate de către alimentație.

Smart choice!

Citește și