• Actorul David Soul a murit la vârsta de 80 de ani.
  • Soția sa, Helen Snell, a declarat că David Soul a murit ieri, după o „luptă curajoasă pentru viață, în compania iubitoare a familiei”.
  • Soul l-a interpretat pe detectivul Ken „Hutch” Hutchinson alături de Paul Michael Glaser în „Starsky & Hutch”.

Actorul David Soul, care și-a câștigat faima ca detectivul Kenneth „Hutch” Hutchinson în serialul de televiziune Starsky & Hutch în popularul serial de televiziune din anii 1970, a murit la vârsta de 80 de ani.

Soția sa, Helen Snell, a declarat vineri că „David Soul – soț, tată, bunic și frate iubit – a murit ieri, după o luptă curajoasă pentru viață, în compania iubitoare a familiei”.

„A împărtășit multe calități extraordinare în lume ca actor, cântăreț, narator, artist creativ și prieten drag”, a spus ea într-un comunicat citat de AP.

Recomandări

MERGI ÎN TURCIA FĂRĂ VIZĂ
IOHANNIS VORBEȘTE CU ZELENSKI
CÂT MAI SCADE INDUSTRIA ROMÂNIEI?
CONFLICT ÎN NOUA CALEDONIE
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN

„Zâmbetul, râsul și pasiunea sa pentru viață vor fi ținute minte de mulți dintre cei ale căror vieți le-a atins”.

Soul l-a interpretat pe detectivul Ken „Hutch” Hutchinson alături de Paul Michael Glaser în „Starsky & Hutch”. A fost difuzat pe ABC între 1975 și 1979 și a devenit atât de popular încât a generat o serie de jucării pentru copii.La apogeul faimei sale, Soul a intrat și în topurile muzicale cu single-ul „Don’t Give Up on Us”.

Citește și