• Taylor are 4 premii Grammy pentru „albumul anului”, artista l-a întrecut pe Frank Sinatra.
  • Albumul în varianta vinil este disponibil pentru precomandă pe site-ul lui Taylor Swift.
  • Noul abum Swift include colaborări cu „Florence + The Machine” şi Post Malone.
  • „The Tortured Poets Department” include 16 melodii și una bonus intitulată „The Manuscript”.

După succesul de la Premiile Grammy, Taylor Swift e de neoprit. Artista a dezvăluit data de lansare pentru viitorul său album, 19 aprilie. Taylor Swift a anunțat și titlurile pieselor de pe noul album intitulat „The Tortured Poets Department”.

Taylor Swift a colaborat cu trupa britanică Florence and The Machine şi cu rapperul american Post Malone pentru noul album. Luni, artista a împărtășit cu fanii ei din social media o fotografie cu discul fizic al albumului. Se pare că o să conțină 16 melodii plus una bonus, intitulată The Manuscript. Albumul în varianta vinil este disponibil pentru precomandă pe site-ul lui Taylor Swift şi include „o copertă colecţionabilă sub forma unei cărţi de 24 de pagini cu versurile a trei melodii scrise de mână şi fotografii care nu au mai fost publicate până acum”.

Una dintre piese este intitulată „Florida!!!”, în care o să îi auzi vocea lui Taylor, dar și a celor de la trupa Florence and The Machine. O să găsești și un single care o să îl includă pe cântărețul Post Malone. Alte denumiri sunt „So Long, London”, „Guilty As Sin?”, „The Smallest Man Who Ever Lived”, „I Can Do It With A Broken Heart” şi „Clara Bow”. Titlul „The Tortured Poets Department” pare a fi o aluzie la fosta ei relație cu actorul britanic Joe Alwyn, cu care se pare că a împărtășit multe momente poetice.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Iubitul artistei, Travis Kelce, e unul dintre norocoșii care i-a ascultat noul album. El a dezvăluit totodată și care este melodia lui preferată din întregul repertoriu al artistei. „Aș spune probabil Anti-Hero, doar pentru că o aud în fiecare zi”, spune Travis.

Citește și