• Avocații lui Taylor Swift amenință cu acțiuni în justiție studentul de la o facultate din Florida care urmărește avioanele private ale celebrităților.
  • Sweeney este aceeași persoană care a atras atenția miliardarului Elon Musk pentru că a urmărit online călătoriile sale cu avionul.
  • Cântăreața s-a despărțit de avionul Dassault Falcon 900 pe 30 ianuarie, potrivit site-ului Federal Aviation Authority.

Avocații lui Taylor Swift amenință cu acțiuni în justiție studentul de la o facultate din Florida care urmărește avioanele private ale celebrităților și persoanelor publice, inclusiv ale lui Swift.

Jack Sweeney a confirmat marți pentru CNN că a primit o scrisoare care amenință cu acțiuni în justiție din partea avocaților lui Swift în legătură cu conturile de social media pe care le administrează și care urmăresc zborurile lui Swift.

Sweeney este aceeași persoană care a atras atenția miliardarului Elon Musk pentru că a urmărit online călătoriile sale cu avionul. Musk, care deține X, a desființat contul lui Sweeney „@ElonJet” pe platforma de socializare cunoscută anterior sub numele de Twitter în decembrie 2022.

Recomandări

TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SCHIMBAREA DE SEX AJUNGE ÎN ROMÂNIA
SHAKIRA SCAPĂ DE PROCES
CA ÎNTRE PRIME DOAMNE

Artista mai are un singur avion privat

Taylor Swift a rămas cu un singur avion privat.

Cântăreața s-a despărțit de avionul Dassault Falcon 900 pe 30 ianuarie, potrivit site-ului Federal Aviation Authority, citat de Business Insider.

Anterior, avionul fusese listat pe numele SATA LLC, o companie cu aceeași adresă ca și Taylor Swift Productions din Nashville, potrivit documentelor secretarului de stat din Tennessee. Holdingul lui Swift a achiziționat Dassault Falcon 900 în 2009, potrivit datelor FAA.

Citește și: