• Restaurantul Labassin Waterfall în Filipine servește masa direct pe malul unei cascade, oferind o experiență unică în timpul mesei.
  • Ithaa este un restaurant submarin situat la 5 metri sub nivelul mării pe insula Conrad Maldives.
  • Restaurantul Ali Barbour din Kenya te invită la o experiență culinară într-o peșteră veche de 120 mii ani.
  • La restaurtul The Rock din Zanzibar poți experimente cele mai autentice fructe de mare.

Te-ai gândit vreodată care ar fi acele locuri magice în care ți-ai dori să bei și să mănânci înainte de a muri? Atlas Obscura a făcut lista a 50 de locuri inedite de pe planetă pe care ar trebui să vezi măcar o dată în viață. În Filipine, la Resturantul Labassin, poți servi masa direct pe malul unei cascade. Acest restaurant este unic, deoarece servește fructe de mare autentice pe mese de bambus, în timp ce te bucuri de briza răcoroasă a pădurii din jur și de cascada răcoritoare.

În timp ce vii aici, poți să dai o pauză încălțămintei și să te bucuri de un platou filipinez delicios, cu picioarele scufundate în apă rece. S-ar putea să fii udat în timp ce iei masa, dar să mănânci în mijlocul cascadei merită o experiență pe care nu o poți rata în Filipine.

Restaurantul Ithaa este un restaurant submarin situat la 5 metri sub nivelul mării pe insula Conrad Maldives. Aici poți savura mâncarea locală și cocktaiulurile autentice. O experientă aici te va costa în jur de 320 euro.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Restaurantul Ali Barbour din Kenya strălucește în lumina stinsă a lumânărilor, iar ochii mesenilor sunt atrași în mod natural de stelele sclipitoare de deasupra. Restaurtul The Rock din Zanzibar este renumit în întreaga lume, cunoscut pentru locația sa emblematică, mâncare fabuloasă și caracter. Aici poți să experimentezi cele mai autentice fructe de mare. Pe timp de flux, trebuie sa iei barca, iar pe timp de reflux, poti ajunge pe jos, direct de pe plaja principală.

Citește și: