• Președintele a girat DEMOCRATIVA, viitorul președinte îi pune bețe-n roate. Ciolacu și Ciucă nu se pot pune de acord să meargă cu un candidat comun la prezidențiale.
    Când ei se ceartă, al treilea așteaptă pe tușă: Geoană îi amintește lui Ciolacu: „ai fost la mine în birou și mi-ai propus să mă susții la prezidențiale!” Niciodată un independent, îi răspunde Ciolacu, doar un pesedist cu acte-n regulă!
  • Guvernatorul din Kaliningrad a găsit vinovatuu pentru războiul din Ucraina! Nu e mare filosofie – e Immanuel Kant. Dacă nu erau ideile lui despre libertate, etică sau principiile democratice, azi nu mai aveam nici Occident, dar nici război, e explicația halucinantă.
  • Vine robotul, crește.. Merlotul. În fața tehnologiei, niciun parazit nu rezistă! Radiațiile ultraviolete sunt mai eficiente și mai sănătoase împotriva paraziților din vii, decât tratamentele chimice.
  • Bine a făcut Trump că v-a amenințat, e timpul ca Europa să se trezească – reiese dintr-o analiză Politico. Chiar dacă fac parte din NATO, țările Uniunii Europene ar trebui să devină o forță militară in sine, spune și Donald Tusk.
  • Ciolacu s-a săturat de atâta… „durere-n spate”, din partea românilor. Aproape 300.000 de concedii medicale au primit românii pe motive care nu-l conving pe premier: chiar durerile în spate, strănuturile sau răcelile banale. Ești bolnav de-adevăratelea, te scutim și de impozit, spune Ciolacu, altfel.. s-a terminat cu șmecheria!
  • Dragostea învinge… chiar și provocările financiare! 82 la sută dintre români spun că e mai ușor să cumperi o casă când ești în cuplu, spune un sondaj făcut chiar înaintea Zilei Îndrăgostiților. Mai greu le e să decidă cum ar trebui să ARATE casa visurilor lor.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT