• Taylor Swift a remediat o defecțiune a garderobei în timpul concertului din Stockholm, dezvăluind sutienul și pantalonii scurți de dedesubt.
  • În noiembrie, la un concert în Brazilia, Swift a smuls și aruncat un pantof Louboutin problematic, continuând fără alte incidente.
  • Artista a adăugat segmentul „The Tortured Poets Department” la turneu după lansarea celui de-al 11-lea album și câștigarea unui Grammy în 2024.

Taylor Swift a remediat o defecțiune a garderobei în timpul unui concert din cadrul turneului Eras Tour, la Stockholm, relatează Fox News.

În timpul secțiunii acustice surpriză, cântăreața a observat că rochia ei albastră avea o problemă. Swift a întrerupt momentul pentru a face o ajustare rapidă, spunând publicului: „Vorbiți între voi”. A desfăcut rochia pentru a dezvălui sutienul și pantalonii scurți pe care îi purta dedesubt, rezolvând problema. Nu a fost clar ce anume a cauzat defecțiunea.

Acesta nu este primul incident de acest gen pentru Swift. În noiembrie, în timpul unui concert din Brazilia, cântăreața a avut o problemă cu un pantof Louboutin cu toc înalt, pe care a fost văzută smulgându-l și aruncându-l în mulțime. Restul concertului a decurs fără incidente.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Recent, artista a adăugat un nou segment la turneul ei, odată cu lansarea celui de-al 11-lea album de studio, pe 19 aprilie. Fanii au fost surprinși când a introdus „The Tortured Poets Department” în deschiderea etapei internaționale a turneului, la Paris.

Swift a anunțat pentru prima dată „The Tortured Poets Department” după ce a câștigat premiul pentru cel mai bun album vocal pop la premiile Grammy 2024, pe 4 februarie. Ea a explicat că acesta este al 13-lea Grammy câștigat, un număr norocos pentru ea, și a dezvăluit că a lucrat la acest proiect în secret timp de doi ani, în paralel cu turneul din SUA.

Albumul „The Tortured Poets Department” conține 31 de melodii și a fost scris și înregistrat în timpul turneului său din SUA în 2023. Swift a lansat acest album dublu, împărtășind indicii cu fanii cu câteva luni înainte de lansare.

Citește și