• Ramsay a descris că se simte oribil după un accident „foarte grav” de ciclism în SUA.
  • Bucătarul a spus că accidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni în Connecticut.
  • „Mă doare. A fost o săptămână brutală”.

Chef Gordon Ramsay a descris că se simte oribil după un accident „foarte grav” de ciclism în SUA, scrie BBC. Într-un videoclip postat pe rețelele sale de socializare, el și-a ridicat haina de bucătar pentru a arăta vânătăile violet substanțiale pentru care a avut nevoie de tratament la spital.

Adresând mesajul „tuturor taților de pretutindeni” înainte de Ziua Tatălui de duminică, vedeta din Ramsay’s Kitchen Nightmares și Hell’s Kitchen a subliniat importanța purtării unei căști de protecție.

„Nu mă interesează cât de scurtă este călătoria”, a spus el, adăugând că îndemnul e cu atat mai important atunci când vine vorba de ciclismul cu copii – „trebuie să poarte cască”.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

„Vreau să vă urez tuturor o Zi a Tatălui fericită, dar vă rog, vă rog, purtați o cască. Dacă nu aș fi făcut-o, sincer, nu aș fi fost aici acum”.

Pe Instagramul său, el a distribuit și o fotografie Before&After care arată deteriorarea substanțială a căștii sale.

Bucătarul a spus că accidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni în Connecticut. Bărbatul în vârstă de 57 de ani le-a mulțumit chirurgilor și asistentelor medicale de la Lawrence and Memorial Hospital, care l-au îngrijit.

El a precizat că nu „și-a rupt niciun os și nu a suferit răni majore”, dar a fost „un pic învinețit, arătând ca un cartof violet”.

„Mă doare. A fost o săptămână brutală. Și trec prin asta”, a adăugat Ramsay.

Citește și