• Musk are 11 copii despre care se știe public: 5 cu Justine, 3 cu Grimes și 3 cu Zilis.
  • Musk a vorbit în repetate rânduri despre amenințarea existențială a scăderii ratei natalității.
  • Musk încurajează oamenii din întreaga lume, inclusiv prietenii lui apropiați, să se reproducă.

Elon Musk a devenit din nou tătic. Miliardarul și Shivon Zilis, directoare a departamentului de proiecte speciale în cadrul companiei Neuralink, l-au întâmpinat în acest an, cu maximă discreție, pe cel de-al treilea lor copil, a raportat Bloomberg la finalul acestei săptămâni, citând persoane bine informate.

În 2021, Musk și Zilis au devenit părinții a doi gemeni, potrivit unor documente judiciare care arătau că Musk a depus o petiție pentru a schimba numele gemenilor, încât să „aibă numele de familie al tatălui lor, iar numele de familie al mamei lor să fie parte a numelui mijlociu”.

Nu se știe concret câți copii are Musk în total, însă are 11 copii despre care se știe public: 5 cu prima lui soție, autoarea Justine Musk, 3 cu artista Grimes și 3 cu Zilis.

Recomandări

CE REGULI RESPECȚI LA WIMBLEDON
RISC DE INCENDII ÎN GRECIA ȘI TURCIA
ELEVII ROMÂNI ÎNVAȚĂ ÎN CLĂDIRI CU RISC SEISMIC
CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MACRON?
CUM TE AJUTĂ PUBLIC SPEAKING LA JOB?
CUM VA FI VREMEA ZILELE URMĂTOARE

Musk este co-fondatorul Neuralink și este co-CEO al companiei care dezvoltă tehnologia creier-computer. Vestea despre un alt copil cu Zilis vine la câteva săptămâni după ce Wall Street Journal a raportat că Musk are relații „neobișnuite” cu angajatele de la SpaceX. O fostă angajată de la SpaceX l-a acuzat pe Musk că i-a cerut să-i facă mai mulți copii, potrivit unui raport al Wall Street Journal.  

Musk a vorbit public, ani de zile, despre riscurile scăderii ratei natalității, spunând că această problemă este cea mai mare amenințare la adresa civilizației.

Musk a spus că și-a încurajat și prietenii să facă mai mulți copii.

La o zi după ce Business Insider a raportat că Musk are gemeni cu Zilis, miliardarul a postat pe X că face tot posibilul „pentru a ajuta la combaterea crizei demografice”.

Zilis și Musk nu au răspuns solicitărilor de comentarii.

Citește și