• Evenimentul Vogue World 2024 de la Paris, desfășurat în celebrul Place Vendôme, a adus o mulțime elegantă de celebrități în primul rând.
  • Un accent deosebit a fost pus pe designerii francezi, atât contemporani, cât și istorici, iar spectacolul a inclus câteva momente surpriză.
  • Mai mult de 151 de modele și 188 de sportivi au luat parte la spectacol, care a oferit o mulțime de momente de modă.

Ieri seară, evenimentul Vogue World 2024 de la Paris, desfășurat în celebrul Place Vendôme, a adus o mulțime elegantă de celebrități în primul rând, scrie Vogue.

De pe locurile lor VIP, celebritățile au asistat la un spectacol unic, care a asociat diverse sporturi – inclusiv ciclism, gimnastică, tenis și scrimă – cu un deceniu de modă franceză, începând cu anii 1920. Un accent deosebit a fost pus pe designerii francezi, atât contemporani, cât și istorici, și au existat chiar și câteva spectacole surpriză.

În timp ce defilarea a oferit o mulțime de momente de modă impresionante, look-urile purtate de invitații din mulțime au fost, de asemenea, destul de impresionante. Cele mai bine îmbrăcate vedete ale serii au fost distractive și dramatice. Printre cele mai importante s-au numărat gazda livestream Cara Delevingne, care a „reînviat” sutienul conic într-un look Jean Paul Gaultier couture de Simone Rocha. Emma Chamberlain a îndrăznit să poarte un model Rick Owens revelator, completat cu un top cu sutien micuț. Alte vedete, cum ar fi Alexa Chung, au mers pe clasic într-o rochie arhivată cu tema trandafirului din colecția Viktor & Rolf din toamna anului 2005.

Recomandări

ROMÂNIA, PE LOCUL 5 LA SUSȚINĂTORI
CE REGULI RESPECȚI LA WIMBLEDON
DEMOCRAȚII, ÎNGRIJORAȚI DE BIDEN?
RUSSELL CÂȘTIGĂ ÎN AUSTRIA
RISC DE INCENDII ÎN GRECIA ȘI TURCIA

Cât despre unii dintre cei mai bine îmbrăcați domni ai serii? Atletul Russell Westbrook a pus o amprentă modernă pe costum cu un deux-pieces de culoare kaki purtat fără cămașă. Designerul Pharrell Williams s-a dovedit a fi propria sa muză, purtând pe covorul roșu o geantă Louis Vuitton cu monogramă.

Mai mult de 151 de modele și 188 de sportivi au luat parte la spectacol.

Citește și