• ABC difuzează interviul lui George Stephanopoulos cu Biden la ora 03:30, ora României.
  • Interviul vine la o săptămână după ce Biden a avut o prestație dezastruoasă la dezbaterea cu Trump, difuzată de CNN.
  • Democrații sunt exasperați, iar presa americană insistă pe retragerea candidaturii sale.

ABC va difuza în această noapte, la ora 03:30, ora României, primul interviu al lui Biden, după dezbaterea dezastruoasă cu fostul președinte Donald Trump de săptămâna trecută, difuzată de CNN.

Interviul va fi difuzat la „World News Tonight with David Muir”, iar duminică, 7 iulie, va fi redifuzat la „This Week with George Stephanopoulos”.

Președintele Joe Biden acordă primul său interviu televizat pentru ABC NEWS după dezbaterea dezastruoasă cu fostul președinte Donald Trump de săptămâna trecută, difuzată de CNN.

Recomandări

DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ
ERUPȚIE SPECTACULOASĂ
POSIBILA RIPOSTĂ
PICKY EATER BABY
ÎNCĂ 3 PENTRU COTROCENI
PRIZONIERII MOR ÎN RUSIA

Interviul poate fi urmărit în aplicația ABC de pe smartphone și tabletă (iOS și Android), computer pe ABC.com și pe dispozitive conectate (Roku, AppleTV și Amazon Fire TV).

ABC va publica și o transcriere a interviului needitat.

Declinul lui Biden

De la dezbaterea cu Trump, Biden a devenit ținta ironiilor. Biden însuși a recunoscut că aproape a adormit pe scenă în timpul dezbaterii, iar la câteva zile le-a cerut democraților să-l lase să doarmă și să nu-i mai pună evenimente după ora 20:00.

Democrații sunt exasperați, iar presa americană insistă pe retragerea candidaturii sale. Cu toate acestea, familia lui Biden – în mod special soția sa, Jill, și fiul său, Hunter, îl sprijină pe Biden să nu renunțe la cursă.

Citește și