• Filmul începe în New York când Dylan sosește în 1961 și se încheie la 72 de ore după festivalul de folk Newport din 1965.
  • Filmul îi va include pe actori cântând, cu actrița Monica Barbaro interpretând-o pe Joan Baez, Edward Norton pe Pete Seeger și Boyd Holbrook pe Johnny Cash.
  • Elle Fanning joacă rolul lui Suze Rotolo, artista care a avut o influență majoră asupra lui Dylan în acea perioadă. Mangold a numit-o „o piesă de ansamblu puternică”.

Primul trailer pentru A Complete Unknown îl arată pe Timothée Chalamet în rolul lui Bob Dylan în mult așteptatul film biografic, scrie The Guardian. Actorul s-a transformat în legendarul muzician pentru o dramă care vizează premii și care va fi lansată în SUA în decembrie și în Marea Britanie în ianuarie. Filmul este realizat de regizorul James Mangold, care a regizat anterior filmul biografic Walk the Line despre Johnny Cash.

Filmul începe în New York când Dylan sosește în 1961 și se încheie la 72 de ore după festivalul de folk Newport din 1965.

Filmul îi va include pe actori cântând, cu actrița Monica Barbaro interpretând-o pe Joan Baez, Edward Norton pe Pete Seeger și Boyd Holbrook pe Johnny Cash. Elle Fanning joacă, de asemenea, rolul lui Suze Rotolo, artista care a avut o influență majoră asupra lui Dylan în acea perioadă. Mangold a numit-o „o piesă de ansamblu puternică”.

Recomandări

COREEA DE SUD E „STAT OSTIL”
INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?

„Sunt mult mai interesat de urma pe care această persoană a lăsat-o asupra celorlalți, la fel de mult cum sunt interesat să descifrez cine este într-un fel de film convențional-freudian”, a declarat Mangold pentru Rolling Stone.

Se pare că Chalamet s-a folosit de partenerul său din Dune: Part Two al lui Austin Butler „întreaga echipă Elvis” pentru a-l ajuta să se transforme. „Am văzut modul în care [Butler] s-a implicat în tot – și mi-am dat seama că trebuie să mă intensific”, a declarat Chalamet pentru GQ.

Antrenorul său vocal, Eric Vetro, care a lucrat cu el și la musicalul de succes Wonka de anul trecut, a numit ceea ce aduce el la masă „esența” lui Dylan. „Nu obțineți o imitație a lui”, a spus el. „Este vorba de a da o nouă viață acelei voci pe care o cunoaștem atât de bine”.

Mangold a mai spus despre interpretarea lui Chalamet: „Va fi imposibil pentru oamenii din trailere sau teasere sau fotografii să vadă, dar modul în care el dezvoltă acest personaj este un adevărat act de strălucire actoricească în opinia mea.”

Dylan a fost adus anterior la viață pe ecran de actori precum Cate Blanchett și Heath Ledger în drama neconvențională I’m Not There, de Todd Haynes, din 2007.

Chalamet vine după succesul de box office de 711 milioane de dolari al filmului Dune: Part Two și a semnat recent pentru a juca – jucătorul de ping-pong Marty Reisman în Marty Supreme, un film care va fi regizat de Josh Safdie.

Citește și