• Coramino Live Lounge își deschide porțile. Atmosfera e susținută de comediantul Kevin Hart.
  • Xavier pentru Studii Superioare te invită să-ți descoperi și să-ți controlezi abilitățile de erou.
  • Artistul Freid te ia cu el într-un turneu mondial de vară, timp de o săptămână.

Vrei o experiență unică? Airbnb îți revoluționează experiențele de călătorie, oferindu-ți șansa de a petrece o zi în locuințele vedetelor tale preferate. Sună bine, nu? De la crearea de costume până petreceri sau momente petrecute alături artiști precum Doja Cat, experința te va surprinde.

Ce variante ai? Unde și cu ce vedete îți poți petrece timpul în vacanță?

În aplicația Airbnb, utilizatorii pot găsi o listă detaliată cu experiențe unice, disponibile pentru rezervare în lunile următoare. Ce mi-a atras mie atenția?

În premieră absolută, Coramino Live Lounge își deschide porțile, barul unde comedia și tequila se întâlnesc pentru o experiență unică. Atmosfera este incredibilă: Hollywoodul din vremurile de altădată combinată cu stilul comediantului Kevin Hart.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Și acum fac apel la cei care vor să trăiască diferit. Xavier te invită să-ți descoperi și să-ți controlezi abilitățile speciale. Vei intra în laboratorul întortocheat al lui Beast și vei urma un curs în Camera Pericolelor, unde câțiva dintre profesori te vor învăța cum să-ți îmbunătățești abilitățile de luptă. Nu știi niciodată când va fi nevoie să te aperi împotriva unui atac pus la cale de Clubul Hellfire!

Și dacă mergi în California, Enda Mode te provoacă să fii îndrăzneț! Poți descoperi arta designului de supercostume și să-ți creezi propriile echipamente pentru orice aventură. Fără pelerine, doar stil eroic!

Sau… ce spui despre un turneu cu Feid? Vei face parte din echipa artistului timp de o săptămână și vei porni la drum în turneul său mondial de vară. Te vei deplasa în stilul FERXXO, într-un autocar de turneu care are la baza culoarea verde neon, preferata artistului.

Hai să încerci un concept de casă nouă. O casă cu balon cu aer cald mai exact. Carl Fredinkson te lasă să stai în casa lui zburătoare, dar menționează să nu te faci prea confortabilă pentru ca experiența durează doar 24h.

O altă noutate – Pentru prima dată, fanii pot petrece două nopți în celebra mlaștină a lui Shrek. Începând din 13 octombrie, vei putea trimite cereri de rezervare pentru o ședere de două nopți, în perioada 27-29 octombrie, pentru maximum 3 oaspeți.

Iar pe final, vreau să-ți reamintesc de copilărie și să îți spun că vila din Singur Acasă găzduiește o petrecere incendiară. Pentru că…ce crezi? Buzz fratele cel mare este singur acasă!

Citește și