• Victoria Beckham va avea propria sa serie documentară pe Netflix, care va urmări evoluția sa de la superstarul Spice Girls la un influent designer de modă.
  • Documentarul va include apariții ale Victoriei și ale familiei, prietenilor și colegilor săi, fiind produs de Studio 99.
  • Anunțul documentarului a fost făcut în timpul unui panel Netflix la festivalul TV de la Edinburgh.

Victoria Beckham a obținut propria sa serie documentară de la Netflix, după ce anul trecut a apărut în serialul soțului ei, scrie Variety.

Serialul va urmări călătoria Victoriei de la superstarul Spice Girls din anii ’90 la maeven-ul modei moderne.

„Poate că zilele Posh Spice au rămas în urmă, dar astăzi Beckham se află într-o călătorie pentru a construi un imperiu al modei – iar acum, fanii vor putea să vadă povestea din spatele a tot”.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Documentarul promite apariții din partea Victoriei și a familiei, prietenilor și colegilor ei. Acesta va fi produs de Studio 99, compania de producție a soțului David Beckham, în asociere cu Dorothy St Pictures.

Un regizor nu a fost încă confirmat.

Anul trecut, regizorul „Beckham”, Fisher Stevens, a declarat pentru Variety că a petrecut 14 ore intervievând-o pe Victoria pentru documentarul soțului ei, care a urmărit ascensiunea starului de fotbal de la atlet aspirant la icoană a fotbalului și a modei.

„Nu a fost totul roz în relația lui cu Victoria. Există controverse constante”, a spus Stevens, referindu-se indirect la zvonurile privind aventurile lui David, care au fost abordate doar pe scurt. Dar Stevens a adăugat: „Sincer, am fost destul de mișcat de relația lor la sfârșitul zilei și – după tot prin ce au trecut – cât de mult se iubesc și cât de apropiați sunt”.

Nicola Howson este producătorul executiv al documentarului Victoria Beckham, alături de Julia Nottingham.

Documentarul Victoriei Beckham a fost anunțat în timpul unui panel Netflix la festivalul TV de la Edinburgh. În timpul panelului, echipa a dezvăluit, de asemenea, documentare despre bucătarul Gordon Ramsay, trupa de băieți din anii ’90 Take That, atentatele 7/7 de la Londra și promotorii sportivi.

Citește și