• Sâmbătă, pe Instagram, Victoria a distribuit o serie de fotografii cu familia sa, în timp ce purta o rochie izbitoare, aproape transparentă.
  • Familia s-a îndreptat spre Oswald’s din Mayfair unde un șir de vedete de primă mână au sosit pentru a sărbători aniversarea Victoriei.
  • „Eu cred că poți fi multe lucruri. O vedetă pop, o mamă, o soție, un designer… Pasiunea mea a fost întotdeauna să visez mare, apoi să visez și mai mare!”.

Victoria Beckham și-a întâmpinat milioanele de fani la spectaculoasa aniversare de 50 de ani – de care s-a bucurat alături de familia ei, scrie Mirror.

Vedeta Spice Girls a ajuns miercuri la această vârstă marcantă, iar familia și prietenii au sărbătorit-o online. Dar se pare că aceasta a așteptat weekend-ul pentru a sărbători cu adevărat – și a fost însoțită de copiii ei și de soțul ei devotat.

Sâmbătă, pe Instagram, Victoria a distribuit o serie de fotografii cu familia sa, în timp ce purta o rochie izbitoare, aproape transparentă, de culoare mentă deschisă. David, în vârstă de 48 de ani, s-a îmbrăcat elegant într-un costum și papion – iar fiii Brooklyn, în vârstă de 25 de ani, și Romeo, în vârstă de 21 de ani, și-au oglindit tatăl, purtând costume negre asortate. Fiul cel mic, Cruz, în vârstă de 19 ani, a ieșit în evidență într-un costum alb colorat. Fiica Harper Seven, în vârstă de 12 ani, a purtat o rochie simplă de mătase de culoare șampanie – iar mamă Victoria i-a adunat pe toți în jurul ei pentru o serie de fotografii de familie intime.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Familia s-a îndreptat apoi spre Oswald’s din Mayfair, Londra, unde un șir de vedete de primă mână au sosit pentru a sărbători aniversarea Victoriei. Look-ul plin de farmec al Victoriei a fost ușor alterat, deoarece a sosit în cârje – fiindcă încă se recuperează după ce și-a rupt un picior într-un accident la sala de sport.

Starul hollywoodian Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, s-a numărat printre cei care au sosit – și părea că dădea audiții pentru a fi al patrulea frate Beckham, deoarece a sosit într-un costum foarte asemănător cu cel al lui Romeo și Brooklyn.

Colega Spice Girls, Mel B, în vârstă de 48 de ani, părea pregătită să petreacă, deoarece a purtat o rochie roșie fără mâneci, care includea un panou pentru a-și arăta decolteul – și, cu un machiaj natural, părea abia cu o zi mai în vârstă decât atunci când și-a găsit faima în trupa de topuri din anii 1990.

Baby Spice și Sporty – alias Emma Bunton și Mel C – au afișat zâmbete radiante în timp ce au sosit împreună. Cele două au purtat rochii negre. Geri Horner a fost ultima dintre Spice Girls care a sosit la eveniment, îmbrăcată în alb. Ea a uimit într-o rochie fără mâneci și fără bretele, cu fundițe aliniate în față.

Eva Longoria, vedeta din Desperate Housewives, a sosit cu părul dat pe spate și purtând o rochie neagră cu bretele. Și bunul prieten al lui David, David Gardner – care a fost partenerul lui Liv Tyler timp de șapte ani – a sosit cu iubita lui, Jessica Clarke, care este model.

Fostul soț al lui Jennifer Lopez, Marc Anthony, a participat la eveniment alături de actuala sa soție, Nadia Ferreira – el a fost foarte elegant într-un costum, în timp ce soția sa a strălucit într-o rochie argintie. Locul emblematic ales pentru sărbătorirea celei de-a 50-a aniversări a lui Vicky este Oswald’s – un bar privat emblematic, frecventat de cei bogați și faimoși, printre cei care se cazează numărându-se și membrii familiei regale.

„Eu cred că poți fi multe lucruri. O vedetă pop, o mamă, o soție, un designer… Pasiunea mea a fost întotdeauna să visez mare, apoi să visez și mai mare! Crede mai întâi în tine – toți ceilalți vor urma. Iar dacă ești foarte norocoasă, vei găsi pe cineva care să creadă în tine chiar mai mult decât tine. @DavidBeckham, îți voi fi veșnic recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul tău necondiționat și pentru copiii noștri frumoși. @BrooklynPeltzBeckham, @RomeoBeckham, @CruzBeckham, #HarperSeven, voi mă completați. Sunt atât de mândră, atât de impresionată de indivizii buni, muncitori și talentați care deveniți cu toții.”, a scris Victoria pe Instagram.

Citește și