• Timberlake i-ar fi spus ofițerului care l-a arestat că a băut un martini.
  • Timberlake ar fi refuzat un test de alcoolemie și a petrecut noaptea în arest la secția de poliție locală.
  • Câștigătorul a 10 premii Grammy a fost fotografiat la secția de poliție.

Justin Timberlake este așteptat să apară personal în instanță în Hamptons vineri în cazul său de conducere în stare de ebrietate, pe fondul unor rapoarte că starul pop va recunoaște o încălcare a regulilor de circulație, scrie The Guardian.

Apariția așteptată a lui Timberlake în fața instanței locale din Sag Harbor – locul de joacă de pe malul mării pentru cei bogați și faimoși din peninsula pitorească South Fork din Long Island, New York – provine din arestarea sa din 18 iunie, după ce ar fi trecut pe lângă un stop și ar fi deviat de pe banda sa. Cântărețul a fost acuzat de infracțiunea minoră de conducere în stare de ebrietate (DWI).

„Avea ochii injectați cu sânge și sticloși, un miros puternic de băutură alcoolică emana din respirația sa, era incapabil să își împartă atenția, vorbea greu, era instabil pe jos și a avut rezultate slabe la toate testele standardizate de sobrietate pe teren”, a declarat poliția în plângerea penală împotriva lui Timberlake.

Recomandări

IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE

Timberlake i-ar fi spus ofițerului care l-a arestat că a băut un martini și că își urmărea prietenii în mașină de la restaurantul elegant American Hotel din apropiere. Timberlake ar fi refuzat un test de alcoolemie și a petrecut noaptea în arest la secția de poliție locală.

Câștigătorul a 10 premii Grammy a fost fotografiat la secția de poliție. Fotografia sa a devenit imediat virală și a stat la baza unei opere de artă în Sag Harbor.

Citește și