• Rachel Zegler, actriță cunoscută din „West Side Story”, va juca rolul principal în remake-ul live-action al filmului „Albă ca Zăpada”.
  • Zegler a menționat că a fost inspirată de Brandy Norwood, care a jucat în „Cenușăreasa”, și a subliniat importanța reprezentării culturale.
  • Noul film va aduce o poveste de origine diferită pentru numele Albă ca Zăpada.

Rachel Zegler a răspuns criticilor nemulțumiți de faptul că a fost distribuită în rolul principal din noul film „Albă ca Zăpada”, scrie The Independent.

Actrița din West Side Story, în vârstă de 23 de ani, a fost anunțată drept vedeta viitorului remake live-action Albă ca Zăpada. Dar ea a primit reacții semnificative după ce unii au fost nemulțumiți de personajul fictiv interpretat de o persoană de culoare.

Rachel a spus că a fost inspirată de Brandy Norwood, care a jucat rolul primului actor de culoare din remake-ul live-action al filmului „Cenușăreasa”, în 1997.

Recomandări

DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ
ERUPȚIE SPECTACULOASĂ
POSIBILA RIPOSTĂ
PICKY EATER BABY
ÎNCĂ 3 PENTRU COTROCENI
PRIZONIERII MOR ÎN RUSIA

„Am crescut într-o casă în care am urmărit Cenușăreasa. Dar Cenușăreasa cu păr blond, ochi albaștri și rochie albastră din desenele animate din anii 1950 este și Cenușăreasa de atunci. De asemenea, Hilary Duff este Cenușăreasa în A Cinderella Story”.

Norwood și-a dat verdictul cu privire la castingul lui Zegler, spunând: „Știu că Rachel va fi absolut incredibilă în acest rol”.

Împărtășindu-și propriile perspective, la 26 de ani după ce a jucat rolul emblematic, ea a sfătuit-o pe Zegler. „Nu vă asumați acest rol pentru a se potrivi modelului criticilor. Faci asta pentru fiecare fetiță columbiană care încă nu s-a văzut într-un rol de prințesă Disney.

Faci asta pentru fetița care ai fost cândva, care a crescut fără acea reprezentare a culturii ei columbiene. Îi arăți că orice este posibil pentru cineva care seamănă cu ea și aceasta este cea mai importantă slujbă din lume.”

Deși unii au spus că numele prințesei provine de la faptul că tenul ei este „alb ca zăpada”, Zegler a dezvăluit că noul film inventează o nouă poveste de origine a numelui.

„S-a revenit la o altă versiune a Albă ca Zăpada, care a fost spusă în istorie, în care a supraviețuit unei furtuni de zăpadă care a avut loc când era copil”, a spus ea.

„Și așa, Regele și Regina au decis să-i pună numele Albă ca Zăpada pentru a-i aminti de rezistența ei. Unul dintre punctele de bază ale filmului nostru pentru orice tânără este să-și amintească cât de puternic este de fapt.”

Citește și