• Social-democraţii l-au demis pe Marius Ghineţ, patron de pompe funebre, de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ
  • El era, totodată, patron de pompe funebre
  • PSD a criticat Guvernul că pune în funcţii de conducere, la spitale, „coafeze, chelneri, patroni de pompe funebre”

Social-democraţii l-au înlăturat pe Marius Ghineţ, numit în funcţie de PNL, de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ, după ce PSD a acuzat, în mai multe rânduri, că Guvernul pune la conducerea instituţiilor medicale „şefi de pompe funebre”.

„Am demis patronul de pompe funebre de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ”, a anunţat preşedintele CJ Neamţ (PSD), Ionel Arsene.

PSD i-a criticat pe guvernanţi că pun în funcţii de conducere, la spitale, „coafeze, chelneri, şefi de pompe funebre”, aşa că l-au înlocuit pe Marian Ghiţă cu doctorul Silviu Dan Verzea.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PROGNOZA METEO DE PAȘTE
TU DE CE TE BUCURI
MESAJUL PREOTULUI NECULA DE PAȘTE
CE FILME VEZI DE PAȘTE
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE

„Cum nicio promisiune făcută nemţenilor nu rămâne neîndeplinită, vă anunţ că l-am demis pe domnul care se ocupa de pompe funebre şi am numit un om de o înaltă pregătire profesională şi morală, în persoana doctorului militar Silviu Dan Verzea”, a explicat Arsene.

Ghineţ a fost numit de PNL, săptămâna trecută. El spune că este vorba despre o afacere de familie, dar la baza numirii sale la conducerea Spitalului stă experienţa sa în domeniul economic.