• Rebel Wilson a fost transportată la spital.
  • Actrița a avut nevoie de copci după un „accident de cascadorie”.
  • „NU așa am vrut să închei acest film!”, a scris ea.

Rebel Wilson a fost transportată la spital și a avut nevoie de copci după un „accident de cascadorie” pe platoul de filmare al noului său film, relatează NME.

Wilson filmează în prezent „Bride Hard”, în care joacă rolul unui „agent secret dur” însărcinat să fie domnișoară de onoare pentru cea mai bună prietenă a sa. Filmul este unul dintre foarte puținele care mai continuă producția pe fondul grevelor SAG-AFTRA în curs de desfășurare la Hollywood, datorită statutului său de producție independentă.

La finalul filmărilor, Wilson a suferit un accident în timp ce efectua o cascadorie pe platou la ora 4 dimineața, după cum a dezvăluit pe Instagram. „NU așa am vrut să închei acest film!”, a scris ea, împărtășind o fotografie a unui nas rănit cu multiple copci. Wilson a dezvăluit recent că a dat o audiție pentru un rol în următorul film James Bond.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Vorbind pentru Variety, Wilson a dezvăluit că a fost rugată să dea o audiție pentru un rol în viitorul film Bond după ce producătorii Barbara Broccoli și Michael G. Wilson au văzut-o ca gazdă la gala BAFTA din 2022.

Actrița a explicat că a trebuit să clarifice o serie de glume legate de Bond cu producătorii înainte de premii, ceea ce a pus-o în contact direct și a dus în cele din urmă la o audiție. „Ceea ce a fost cu adevărat mișto a fost să ajung să dau o audiție pentru Bond”, a spus Wilson, care a subliniat că nu a mers pentru rolul lui James Bond, ci mai degrabă pentru un personaj nedezvăluit. Audiția a avut loc anul trecut, deși ea nu a dezvăluit dacă a fost distribuită în film.

Citește și: