• Mama lui Angus Cloud a susținut că fiul ei nu s-a sinucis, așa cum se presupunea.
  • La sosirea paramedicilor, Cloud a fost declarat mort la fața locului, iar cauza decesului rămâne necunoscută.
  • Lisa a adăugat că Angus și-a petrecut ultima zi făcând ordine și reorganizându-și camera.

Mama lui Angus Cloud a susținut că fiul ei nu s-a sinucis, așa cum se presupunea. Cloud, care l-a interpretat pe Fezco în serialul de succes de la HBO, a murit pe 31 iulie, la vârsta de 25 de ani, la doar câteva săptămâni după ce a suferit pierderea tatălui său, informează NME.

Departamentul de pompieri din Oakland a primit un apel la 911 luni, în jurul orei 11:30, pentru o urgență medicală, a declarat pentru Deadline Michael Hunt, ofițer de informații publice al OFD. La sosirea paramedicilor, Cloud a fost declarat mort la fața locului, iar cauza decesului rămâne necunoscută.

Acum, într-o postare pe Facebook, mama lui Cloud, Lisa, a respins afirmațiile potrivit cărora fiul ei ar fi murit prin sinucidere. Prieteni, vreau să știți cu toții că apreciez dragostea voastră pentru familia mea în aceste momente zdruncinate. De asemenea, vreau să știți că, deși fiul meu a fost profund îndurerat de moartea prematură a tatălui său din cauza mezoteliomului, ultima lui zi a fost una plină de bucurie”, a scris ea.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Lisa a adăugat că Angus și-a petrecut ultima zi făcând ordine și reorganizându-și camera și vorbea despre faptul că îi va ajuta pe membrii familiei la facultate. Ea a susținut că toate acestea indică faptul că nu era sinucigaș.

Nu știu dacă sau ce ar fi putut să pună în corpul său după aceea. Știu doar că și-a pus capul pe biroul unde lucra la proiecte de artă, a adormit și nu s-a mai trezit. S-ar putea să aflăm că a luat o supradoză în mod accidental și tragic, dar este foarte clar că nu a intenționat să plece din această lume.”

Citește și: