• Duminică dimineață, Musk a dezvăluit că lupta va fi transmisă în direct pe X.
  • Profiturile vor fi direcționate către o organizație caritabilă pentru veterani.
  • Un videoclip pe X îl arată pe Musk ridicând greutăți în timp ce se afla în biroul său din San Francisco.

Elon Musk a declarat că platforma sa de socializare va transmite în direct lupta sa cu rivalul Mark Zuckerberg. Elon Musk, în vârstă de 52 de ani, care deține X (fostul Twitter), a dezvăluit la începutul anului că el și Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, care conduce grupul de platforme Meta, inclusiv Facebook, vor participa la un meci în cușcă în scopuri caritabile, relatează Sky News.

Duminică dimineață, Musk a dezvăluit că lupta va fi transmisă în direct pe X, iar profiturile vor fi direcționate către o organizație caritabilă pentru veterani. De asemenea, el a spus că ridică greutăți pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă”, adăugând: Nu am timp să mă antrenez, așa că le aduc la serviciu”.

Un videoclip pe X îl arată pe Musk ridicând greutăți în timp ce se afla în biroul său din San Francisco. Ambii bărbați s-au tachinat reciproc în legătură cu lupta, care până acum nu a fost anunțată în mod oficial.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Musk a descris confruntarea ca fiind o formă civilizată de război”, înainte de a adăuga că bărbații iubesc războiul”, atunci când a fost întrebat care este scopul acestei confruntări.

Cei doi au convenit să se lupte în iunie, când miliardarul șef al Tesla a scris că este gata pentru o luptă în cușcă” cu Zuckerberg, care i-a răspuns: Trimiteți-mi locația”. Octogonul din Vegas”, a răspuns Musk.

Musk  a glumit: Am o mișcare grozavă pe care o numesc The Walrus, în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic”. De asemenea, a postat: Aproape niciodată nu fac exerciții fizice, cu excepția celor în care îmi iau copiii și îi arunc în aer.” Pe de altă parte, Zuckerberg a câștigat luna trecută medaliile de aur și de argint în primul său turneu de jiu-jitsu.

Cei doi au fost implicați într-o bătălie pentru platforme în ultimele săptămâni, Meta lansând un rival direct pentru X, numit Threads, care a înregistrat o creștere rapidă la lansare.

Citește și: