• Bill Gates e optimist în ceea ce privește progresul vaccinurilor
  • Pe lângă cele anunțate de Pfizer și Moderna, cu 95% eficiență, Bill Gates are încredere și în vaccinurile dezvoltate de AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax
  • „Trebuie să ne îngrijorăm pentru lunile care urmează” a mai spus co-fondatorul Microsoft

Bill Gates, co-fondatorul Microsoft și al fundației Bill & Melinda Gates este optimist în ceea ce privește vaccinul, relatează cnet.com

Pe lângă cele două vaccinuri cu 95% eficiență, de la Pfizer și Moderna, Bill Gates speră să vadă și progresul celor dezvoltate de AstraZeneca, Johnson & Johnson și Novavax.

Într-un interviu acordat pentru CNN, Bill Gates a spus că e „optimist și crede că până în februarie, toate se vor dovedi a fi eficiente și sigure”.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

Deși are încredere în cursul pe care-l urmează giganții farmaceutici, Bill Gates avertizează asupra următoarelor luni, estimând 2.000 de decese zilnice în lunile de iarnă.

În interviu, Gates a vorbit și despre distribuirea vaccinului, despre care a punctat că este o provocare ce va fi rezolvată.

„Încercați pe cât puteți să vă feriți familia, să nu ajungă cei dragi vouă pe lista de victime. O să tot vedem asta până în primăvară. Vaccinul va face diferența”, a mai adăugat Bill Gates.