• Un șofer nervos a lovit cu mașina un polițist, în București
  • Europol: șoferul a fost iertat de procuror în seara incidentului
  • După ce subiectul a ajuns în presă, șoferul a fost tras la răspundere
  • Un caz similar s-a încheiat cu arestarea unei femei, în Buzău
  • Femeia lovise cu mașina un polițist care a somat-o să oprească

E scandal mare în jurul unui caz de ultraj petrecut în București. Nervos că nu e lăsat să staționeze ilegal, un șofer a lovit cu mașina un polițist și a fugit. Sindicatul Europol a publicat imaginile incidentului și a lansat acuzații grave pe internet.

Sâmbătă seara, la câteva ore după incident, șoferul a fost prins, dar un procuror l-a lăsat să plece acasă pentru că e fiul unui angajat al Secretariatului General al Guvernului, a scris Europol. Situația s-a schimbat ieri, după ce subiectul a devenit cunoscut. Șoferul a fost audiat, iar astăzi a fost plasat sub control judiciar.

În ultimul an mai mulți polițiști au fost loviți de șoferi neatenți sau nervoși, dar cazurile au fost rezolvate mai repede. În vară, o femeie somată să oprească a lovit cu mașina un polițist pe motocicletă, pe o stradă din Buzău. După impact, motorul a luat foc, dar agentul a scăpat cu viață. Femeia a fost arestată imediat și cercetată pentru tentativă de omor.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

La începutul anului, șoseaua Pipera, polițistă lovită de un consul onorific al Serbiei, beat. Colegii ei l-au prins și încătușat.