• În ianuarie, Mihail Ignatiev, fostul conducător al regiunii Ciuvașia a fost demis din funcție de Putin, după ce a făcut o glumă proastă.
  • Acum, demnitarul rus contestă decretul de destituire la Curtea Supremă.
  • În timpul unei ceremonii pentru predarea unor mașini serviciilor de pompieri, Mihail Ignatiev a fluturat cheile de la un camion deasupra capului unui pompier, făcându-l pe acesta să sară pentru a le prinde.
  • Înregistrarea video cu gluma a suscitat numeroase reacţii de indignare pe reţelele sociale.

Mihail Ignatiev, fostul conducător al regiunii Ciuvașia a fost demis din funcție de Putin, în luna ianuarie, după ce a făcut o glumă proastă în cadrul unei ceremonii. Supărat pe liderul de Kremlin, demnitarul a decis să atace la Curtea Supremă, decretul prin care este destituit din funcție, scrie RBC.

În cadrul procesului, președintele rus Vladimir Putin este indicat ca inculpat.

A durat ceva până ca Mihail Ignatiev să-și ia inima în dinți și să-l dea în judecată pe Putin. Acesta a fost demis la sfârșitul lunii ianuarie, iar contestația a depus-o abia pe 20 mai.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Mihail Ignatiev a fost demis după ce în cadrul unei ceremonii de înmânare a unor mașini către serviciului de pompieri, acesta a fluturat cheile de la un camion deasupra capului unui pompier, făcându-l pe acesta să sară pentru a le prinde. Această glumă a stârnit un val de critici printre politicieni, dar și pe rețelele de socializare. După câteva zile, Vladimir Putin a decis să-l distituie din funcție ca urmare a ”pierderii încrederii” .

La acel moment, autoritățile din Ciuvașia i-au luat apărarea lui Ignatiev, spunând că acesta a făcut o ”glumă prietenească”, iar pompierul care a sărit fiind o mai veche cunoștință a lui.