• Videoclipul din 2016 îl arată pe Sean „Diddy” Combs atacând-o pe Casandra „Cassie” Ventura într-un hotel din Los Angeles, confirmând acuzațiile ei de comportament prădător.
  • Procuratura din Los Angeles nu poate urmări penal atacul din cauza termenului de prescripție, deși imaginile sunt extrem de tulburătoare.
  • Procesul federal al lui Ventura împotriva lui Diddy, acuzându-l de viol și trafic sexual, a fost soluționat pentru o sumă nedezvăluită, iar alte femei au adus acuzații similare.

Camerele de filmat l-au surprins pe Sean „Diddy” Combs atacând-o cântăreața Casandra „Cassie” Ventura în holul unui hotel în 2016, scrie BBC.

Videoclipul, difuzat de CNN, a apărut în urma acuzațiilor lui Ventura despre fostul ei iubit și producător, într-un proces anul trecut.

Ea nu a comentat, dar avocatul ei a spus că aceasta confirmă „comportamentul tulburător și prădător al domnului Combs”.

Recomandări

BAJRAMI INTRĂ ÎN ISTORIE
CUM SE ÎMPARTE ȘEFIA UE
FACEM EDUCAȚIE PARENTALĂ ÎN ȘCOLI?
G7 VREA ARMISTIȚIU GLOBAL ÎN TIMPUL JO 2024
SPANIA INVINGE CROAȚIA LA EURO 2024
ALEGERILE DE LA S1 NU SE REIAU

Un avocat al lui Combs nu a răspuns la o solicitare de comentarii a BBC. BBC nu a verificat în mod independent videoclipul, care pare a fi o compilație de unghiuri de supraveghere din 5 martie 2016.

Potrivit CNN, a fost filmat la hotelul InterContinental, acum închis, din Century City, Los Angeles.

Clipul pare să o arate pe Ventura părăsind o cameră de hotel pentru a merge spre lift.

Un bărbat fără cămașă este văzut ținând un prosop în jurul taliei și grăbindu-se pe un hol. Când o ajunge din urmă, o apucă și o aruncă pe podea, făcând-o să arunce niște bagaje. El o lovește cu piciorul în timp ce ea este la pământ, înainte de a-și ridica bagajele și de a o lovi cu piciorul a doua oară, apoi încercând să o tragă de cămașă.

Atacatorul este văzut plecând pentru un moment, înainte de a se întoarce și de a o împinge pe Ventura în timp ce se ridică. Apoi se așează pe un scaun lângă lift și aruncă un obiect.

Un avocat al cântăreței R&B Ventura, Douglas Wigdor, a declarat într-o declarație: „Videoclipul sfâșietor nu a făcut decât să confirme și mai mult comportamentul deranjant și prădător al lui Combs. Cuvintele nu pot exprima curajul și forța de care Ventura a dat dovadă când a adus acest lucru la lumină”.

Procuratura din Los Angeles a declarat vineri că atacul surprins în videoclip ar putea fi prea vechi pentru a fi urmărit penal.


„Ni se pare că imaginile sunt extrem de tulburătoare și greu de urmărit”, se arată într-un comunicat.

„Dacă comportamentul descris ar fi avut loc în 2016, din păcate, nu am putea acuza, deoarece comportamentul ar fi avut loc dincolo de termenul în care o infracțiune de agresiune poate fi urmărită penal”.

Într-un proces federal soluționat anul trecut, Ventura a susținut că „în jurul lunii martie 2016”, Combs „a devenit extrem de intoxicat și a lovit-o în față, învinețindu-i ochiul”.

„După ce a adormit, Ventura a încercat să părăsească camera de hotel, dar când a ieșit, Combs s-a trezit și a început să țipe la ea. A urmărit-o, a apucat-o, apoi a luat vaze de sticlă pe hol și le-a aruncat în ea, făcând ca sticla să se prăbușească în jurul lor, în timp ce ea a fugit la lift pentru a scăpa“, potrivit documentelor.

Procesul a susținut că magnatul rap a cumpărat filmarea de la hotel pentru 50.000 de dolari (39.000 de lire sterline).

Acțiunea ei în justiție împotriva lui Combs, care l-a acuzat de viol și trafic sexual de peste un deceniu, a fost soluționată pentru o sumă nedezvăluită la o zi după ce a fost depusă în noiembrie anul trecut.

Avocatul lui Combs, Benjamin Brafman, a declarat la acea vreme că acordul „nu este în niciun caz o admitere a faptelor greșite”.

„Decizia lui Combs de a soluționa procesul nu subminează în niciun fel negarea totală a pretențiilor. El este fericit că au ajuns la o înțelegere reciprocă și îi urează lui Ventura numai bine”.

De atunci, alte câteva femei au intentat procese acuzându-l pe rapper de abatere sexuală.

Casele sale din Los Angeles și Miami, Florida, au fost percheziționate luna trecută, ca parte a unei investigații federale privind traficul de persoane.

Ventura a semnat oficial cu casa de discuri a lui Mr Combs, Bad Boy, și a lansat mai multe hituri în anii 2000, inclusiv melodii care îl prezentau pe Diddy.

Cele mai faimoase piese ale ei includ Me & U, Long Way to Go și Official Girl, cu Lil Wayne.

Citește și