• Casele lui Sean „Diddy” Combs din Los Angeles și Miami au fost percheziționate, potrivit mai multor rapoarte.
  • Rapoartele Associated Press și Los Angeles Times, care citează surse din cadrul forțelor de ordine, indică faptul că percheziția a făcut parte dintr-o anchetă privind traficul sexual.
  • Combs s-a confruntat cu mai multe acuzații de agresiune sexuală și procese.

UPDATE

Numele prințului Harry apare în documentele tribunalului american legate de un proces de 30 de milioane de dolari în care Sean ‘Diddy’ Combs este acuzat că a abuzat sexual bărbați și femei, scrie Daily Mail.

Producătorul Rodney ‘Lil Rod’ Jones’ a intentat procesul împotriva lui Diddy și susține că „afilierea” sa cu ducele de Sussex și la alte vedete i-a dat lui și asociaților săi „legitimitate”.

Documentele depuse în instanță în SUA luna trecută nu sugerează nicio faptă ilicită a Prințului Harry. Acesta nu este un acuzat și este numit o singură dată în documentul de 73 de pagini.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

ȘTIREA INIȚIALĂ

Oficiali federali au percheziționat luni locuințele din Los Angeles și Miami al lui Sean „Diddy” Combs, potrivit mai multor rapoarte.

Într-o declarație pentru Business Insider, Homeland Security Investigations a confirmat că a „executat acțiuni de aplicare a legii ca parte a unei investigații în curs de desfășurare, cu asistența HSI Los Angeles, HSI Miami și a partenerilor noștri locali din domeniul aplicării legii”.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Securitate Internă nu a precizat de ce agenția a efectuat percheziții în locuințe. Dar rapoartele Associated Press și Los Angeles Times, care citează surse din cadrul forțelor de ordine, indică faptul că percheziția a făcut parte dintr-o anchetă privind traficul sexual.

Rapperul și producătorul s-a confruntat cu mai multe procese din partea unor persoane care l-au acuzat de agresiune sexuală. Combs a negat acuzațiile.

Fosta iubită a lui Combs, Casandra „Cassie” Ventura, l-a acuzat pe acesta că a violat-o și a abuzat-o în timpul relației lor de 10 ani, într-un proces depus pe 17 noiembrie.

Citește și