• Pierre Webo este antrenorul secund al lui Istanbul Başakşehir, cel care l-a acuzat pe Sebastian Colţescu de rasism
  • Suporterii lui Galatasaray îl numesc ipocrit pe Webo după un incident din 2013
  • El a spus că a avut nevoie de pastile pentru a putea dormi după incidentul de la meci

Pierre Webo, antrenorul secund de la Istanbul Bașakșehir, a fost implicat, în trecut, într-un incident rasist. Atunci, doar ca martor, într-un derby Fenerbahce – Galatasaray.

În 2013, în timpul derby-ului, un grup din galeria lui Fenerbahce a aruncat cu banane în direcţia lui Didier Drogba, jucător la Galatasaray. La finalul partidei, Webo a spus că „e mai bine să nu vorbim despre asta. Cu cât vorbim mai mult, cu atât se înrăutățește situația. N-a fost un lucru bun, știm ce e rasismul, dar ne e foarte bine în Turcia”. Fanii lui Galatasaray nu au uitat declaraţia camerunezului şi l-au numit ipocrit.

Tehnicianul a declarat că nu a putut să doarmă după incidentul de la meciul cu Paris Saint-Germain şi a avut nevoie de pastile de la medicul echipei. Camerunezul susţine că a fost insultat pe reţelele de socializare de mai mulţi români.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Meciul dintre PSG şi Istanbul Başakşehir din UEFA Champions League a fost întrerupt marţi seară, după doar 15 minute de joc, după ce arbitrul român Sebastian Colţescu l-a numit pe Webo „ăla negru”. Jucătorii ambelor echipe nu au mai vrut să joace şi au părăsit terenul. Meciul s-a reluat a doua zi, iar PSG s-a impus cu 5-1, partida fiind arbitrată de o altă brigadă.