Gabriela Firea, prima reacție după închiderea urnelor: „Spre dimineaţă vom şti rezultatul real”

Sondaj IRSOP: Gabriela Firea ar putea câștiga alegerile locale 2020. Nicușor Dan este pe locul doi Foto: Aleph News

Candidatul PSD la PMB, Gabriela Firea, spune că rezultatul real al alegerilor va fi cunoscut spre dimineaţă: „În această seară nu avem învinşi şi câştigători”.

„Tradiţional, spre dimineaţă vom şti exact care e rezultatul real al alegerilor. Orice cifre care se anunţă în această seară nu au cum să fie cele oficiale. Sunt cifre, rezultate în urma unor sondaje de opinie. În acastă seară nu avem învinşi şi câştigători”, spune Gabriela Firea.

Ea precizează că o va susţine o declaraţie de presă luni dimineaţă în legătură cu rezultatele alegerilor din Capitală..De asemenea, ea mai acuză „campania electorală urâtă, degradantă făcută de candidatul dreptei aproape unite”.

Totodată, ea a acuzat „manipularea” făcută de partidele de dreapta în legătură cu Centura Capitalei, apă caldă, poluare, grădiniţe sau creşe: „manipulări grosiere care vor fi decontate de cei care nu au dorit să discutăm despre Bucureşti, ci m-au asociat cu 10 august, cu care nu am avut nicio treabă, cu Ion Iliescu, cu Adrian Năstase şi cu Liviu Dragnea”.