• Pe 6 decembrie au aloc alegerile parlamentare
  • Mediul de afaceri din România își dorește de la viitorii parlamentari stabilitate, o relație mai bună cu mediul de afaceri, debirocratizare, digitalizare, combaterea corupție și echilibru
  • Antreprenorii spun că votul este o oblgiație civică

Să fii antreprenor în România e treabă tare complicată. Când nu te pune la pământ birocrația, te turmentează schimbările legislative de la o zi la alta.

Stabilitate, o relație mai bună cu mediul de afaceri, debirocratizare, digitalizare, combaterea corupție și echilibru. Așa își rezumă managerii și antreprenorii români așteptările pe care le au de la viitorii parlamentari. Mesajul este același, indiferent dacă ne referim la piața de construcții, imobiliară, alimentară sau farmaceutică.

În mediul de afaceri circulă o vorbă „cât despre parlamentari sau politicieni, mai bine să ne lase în pace”. Dar totuși, ei cred că este foarte important să mergem la vot. Liviu Baltă, un antreprenor din Cluj, care deține o fermă organică de legume, spune că votul este o obligație civică, deoarece legile care se iau ne influențează pe toate planurile.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Antreprenorii spun că degeaba ne plângem de felul în care se administrează țara dacă nu facem un minim de efort să mergem să îi alegem pe cei care vor lua decizii pentru noi în următorii patru ani.