• Alfa Romeo Stradale are leduri în faruri, jante aurii și uși escamotabile de tip fluture.
  • Stradale are un motor V6 de 3 litri, dezvoltă 620 CP și ridică 100 km/h în doar 3 secunde.
  • Noul model de Passat este de clasă medie, mai mare, mai spațios și doar sub formă de break.

Alfa Romeo dezvăluie în premieră noul său model 33 Stradale. Este primul automobil dezvoltat de marcă în epoca Stellantis, având în spate o nouă strategie și suficientă finanțare pentru susținerea acestuia în fața rivalilor europeni.

Un roșu ce îți amintește de culoarea tradițională a lui Ferrari, cu o mulțime de leduri în faruri, cu jante aurii și cu uși escamotabile de tip fluture, Alfa Romeo Stradale se anunță încă de la lansare un succes care ar putea readuce brandul italian pe piața premium din Europa. Este o direcție destul de ambițioasă către zona de lux a mașinilor sport, alături de Porsche sau Aston Martin.

Este primul model al mărcii cu propulsie electrică, chiar dacă va fi produs și în variantă tradițională, cu motor pe benzină. Propulsat de un motor V6 twin-turbo, de 3.0 litri, este capabil să producă nu mai puțin de 620 CP și să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3 secunde. Viteza maximă este de 333 km/h. Versiunea electrică va avea o putere și mai mare, 750 CP, în timp ce bateria îi va asigura o autonomie de 450 km. Suficientă pentru o călătorie medie ca lungime.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Volkswagen Passat aduce o nouă versiune

A fost prezentată și noua variantă a Volkswagen Passat, care păstrează motoarele pe motorină. Noul model de clasă medie este mai mare și mai spațioasă și va fi disponibil doar sub formă de break, cu motoare pe benzină, motorină și sisteme de propulsie hibride cu încărcare la priză.

Deschizătorul gamei este un motor de 1,5 litri, pe benzină, care dezvoltă 150 CP. Pentru doritorii de diesel, Volkswagen păstrează motorul 2.0 TDI, care vine în trei trepte de putere: 122, 150 și 193 CP. Versiunile hibride, folosesc o baterie ce asigură o autonomie pur electrică de aproape 100 de km.

Citește și