• Apollo Intelligence este distins cu Premiul de Excelență în A.I. 2024.
  • Premiul este oferit de Business Intelligence Group, pentru Platforma Next-Generation pentru Market Insights.
  • ApolloTech a crescut mult ultimul an.

Apollo Intelligence câștigă premiul de excelență în Inteligență Artificială 2024, pentru Platforma Next-Generation Apollo Intelligence. Este bazată pe tehnologii avansate de Natural Language Processing ș
Machine Learning.

Apollo Intelligence este distins cu Premiul de Excelență în A.I. 2024. Premiul este oferit de Business Intelligence Group, pentru Platforma Next-Generation pentru Market Insights, care integrează caracteristicile de Natural Language Processing și Machine Learning. Platforma oferă firmelor din industria științelor vieții acces la date de înaltă calitate și la o viteză foarte mare de informare, care permite posibilitatea de a accesa perspective pe piață și de a gestiona riscurile legate de obținerea unor rezultate nesatisfăcătoare într-un mediu competitiv și schimbător.

ApolloTech a crescut mult ultimul an. A crescut viteza de vizualizare și au și implimentat 8 caracteristici NLP și ML, inclusiv marcarea răspunsurilor deschise pentru evenimente adverse. CEO-ul, Daniel S. Fitzgerald, evidențiază angajamentul companiei pentru transformarea pieței științelor vieții prin tehnologii avansate. Apollo Intelligence, prin achiziționarea și consolidarea unor companii precum InCrowd, Survey Healthcare Global și GlocalMind, sprijină branduri farmaceutice și de asistență medicală de top la nivel global, având un impact semnificativ în industrie.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT

Citește și