• Apple și-a intensificat eforturile de testare a vehiculelor autonome, având 68 de modele.
  • De asemenea, compania a ajuns la 162 de șoferi profesioniști angajați pentru testarea vehiculelor.
  • Alphabet este și ea implicată prin compania Waymo, iar Xiaomi a prezentat recent prin primul model.

Apple este gata în 2024 să intre pe o nouă piață, cea a device-urilor cu realitate mixtă. Însă nu este singurul domeniu nou în care se aventurează. Povestea primului Apple Car reapare în prim-plan: compania lui Tim Cook și-a intensificat eforturile la început de an.

Ce pregătește Apple pentru piața auto

Compania a apăsat serios accelerația la acest capitol. Conform ultimelor informații, a angajat 162 de șoferi profesioniști pentru a testa prototipurile sale, având o flotă de 68 de vehicule autonome care trec prin testări riguroase. Ceea ce arată că, după Vision Pro, Apple este hotărâtă să se extindă. Acestea sunt veștile sigure cu privire la eforturile depuse de companie.

Zvonurile mai mult sau mai puțin bazate pe informații certe există de aproape un deceniu, iar în 2022 venise și informația că primul Apple Car ar urma să fie lansat în 2026. Această dată pare ușor improbabilă. De ce? Când vorbim de o mașină autonomă care va intra pe o piață unde competiția este extrem de dură, este clar că Apple va pregăti cu foarte mare atenție lansarea unei versiuni comerciale.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Citește și