• Jennifer Lopez își apără căsnicia și spune că soțul ei este foarte fericit, după ce expresiile lui faciale au devenit virale.
  • „Pentru că atunci când știu, știu cu adevărat!‟, a declarat Lopez. 
  • Un video în care Ben Affleck pare că îi trânteşte supărat portiera maşinii în faţă lui Jennifer Lopez, a devenit rapid motiv de glume acide la adresa cuplului.

Jennifer Lopez a pășit în față și a venit în apărarea soțului ei Ben Affleck, în timp ce fanii au continuat să se întrebe dacă expresiile lui faciale, devenite virale, sunt pe bună dreptate, scrie Independent.

Fotografiile cu Ben Affleck în care apare supărat la brațul soției sale, Jennifer Lopez, au devenit virale în mediul online, însă cântăreața își apără cu tărie căsnicia și spune că soțul ei este foarte fericit. „Pentru că atunci când știu, știu cu adevărat!‟, a declarat ea. 

Așa e fața lui?

Actrița în vârstă de 54 de ani a vorbit sincer despre partenerul ei, cu care este căsătorită din iulie 2022, în timpul unui interviu acordat pentru Entertainment Tonight, pe covorul roșu la Globurile de Aur. Remarcile ei vin după ce chipul lui Affleck a fost subiectul mai multor meme-uri, inclusiv cea de anul trecut, în care părea trist și excepțional de obosit la premiile Grammy.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Lopez a reacționat la felul în care fanii sunt adesea ,,îngrijorați” de faptul că Affleck arată trist. Potrivit cântăreței, aspectul soțului ei nu este un motiv de neliniște, deoarece a clarificat că îi merge bine.

„Pentru că atunci când știu, știu cu adevărat!‟, a declarat ea. 

„Lui Ben merge bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru el. Este ferici și este aici, nominalizat”, a spus ea, referindu-se la filmul său, Air, nominalizat la două premii Globul de Aur anul acesta.

Lopez a mai remarcat că nu știe de ce expresiile faciale ale soțului ei devin în mod constant virale, adăugând: „Sunt îngrozită, nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de alarmați”.

Printre scenele car au stârnit valuri de reacții se numără un video în care Ben Affleck pare că îi trânteşte supărat portiera maşinii în faţă lui Jennifer Lopez. Încă de când şi-au reluat relaţia de iubire, cele două vedete din Cetatea Filmului au fost urmărite de către paparazzi pas cu pas. Şi nu este prima dată când actorul devine viral datorită atitudinii morocănoase pe care o adoptă. 

Citește și