• Affleck și Lopez s-au căsătorit oficial în 2022, după ce s-au logodit pentru a doua oară.
  • Cei doi s-au logodit inițial în 2002.
  • Lopez și Affleck au continuat să vorbească despre relația lor, inclusiv despre oportunitățile pe care le-au avut de a lucra împreună.

Ben Affleck a dezvăluit singurul lucru pe care crede că soția lui, Jennifer Lopez, ar alege să-l schimbe la el. Actorul de 50 de ani a vorbit despre relația sa cu Lopez, cu care s-a căsătorit în vara anului 2022. Vorbind cu Drew Barrymore, Affleck a spus că, deși soția lui nu i-a spus niciodată acest lucru, el crede că există o calitate la el pe care ea ar dori să o schimbe, dacă ar putea, scrie The Independent.

„Probabil ar dori să cultive concizia în felul în care vorbesc”, a explicat vedeta Air în timpul episodului. „Nu știu dacă ai observat, dar continui și mai departe. Vorbesc în cercuri.” El a adăugat: „Nu mi-a spus niciodată asta, dar asta ar fi bănuiala mea”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Affleck și Lopez s-au căsătorit oficial în 2022, după ce s-au logodit pentru a doua oară. Cei doi s-au logodit inițial în 2002. De când s-au căsătorit, Lopez și Affleck au continuat să vorbească despre relația lor, inclusiv despre oportunitățile pe care le-au avut de a lucra împreună. În timpul unei apariții la CBS Sunday Morning’s Tracy Smith luna trecută, Affleck s-a bucurat de faptul că a lucrat cu Lopez la noul său film, Unstoppable, care este despre fostul luptător din Arizona State, Anthony Robles.

„Ce distractiv, ce bucurie să faci ceva cu ea, să vezi că este grozavă, mergi la muncă cu soția ta, mergi la lucru cu cel mai bun prieten al tău”, a spus Ben Affleck. „Pentru că, în cele din urmă, munca ta devine partea leului din ceea ce îți definește viața, în ceea ce privește timpul pe care îl petreci.” În altă parte în conversația sa de la The Drew Barrymore Show, actorul a continuat să o laude pe Lopez și frumusețea ei.

Citește și