• Declarația continuă dă vina pe DeSantis pentru o serie de probleme, inclusiv costul ridicat al vieții în unele părți ale statului.
  • Campania Trump a mai susținut că sub DeSantis, Florida a devenit unul dintre cele mai proaste state pentru a trăi.
  • „În Florida, am obținut cu 1,2 milioane de voturi mai multe decât campania de succes a guvernatorului”, s-a lăudat Trump.

Fostul președinte Donald Trump a lăudat vineri Florida drept un „stat grozav” și un „loc grozav” la câteva ore după ce campania sa a catalogat statul Sunshine State drept unul dintre „cele mai rele” din Uniune, scrie The New York Post.

„Sunt încântat să fiu aici cu patrioții mândri și muncitori din marele stat Florida. Este o stare grozavă. Un loc grozav”, a spus Donald Trump unei audiențe în timpul declarațiilor de la Lee County Lincoln-Reagan Dinner în Ft. Myers.

„Marele stat Florida a fost printre cele mai aprig contestate din națiune”, a spus fostul președinte. Cu doar câteva ore înainte de discursul lui Trump, purtătorul de cuvânt al celui de-al 45-lea președinte al campaniei din 2024, Steven Cheung, a lansat o declarație lungă în care denunța Statul Sunshine că devine „printre cele mai proaste state” sub guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Adevăratul record DeSantis este unul de mizerie și disperare”, a spus Cheung. „A lăsat o urmă de distrugere în toată Florida și oamenii sunt răniți pentru că a petrecut mai mult timp jucând jocuri de relații publice în loc să facă munca grea necesară pentru a îmbunătăți viața oamenilor pe care îi reprezintă.”

Declarația continuă prin a da vina pe DeSantis pentru o serie de probleme, inclusiv costul ridicat al vieții în unele părți ale statului, prețurile în creștere ale caselor, costurile scumpe pentru asistența medicală și primele de asigurare auto și prețurile la gaz – costuri care au crescut în toată țara din cauza inflației record. Campania Trump a mai susținut că sub DeSantis, Florida a devenit unul dintre cele mai proaste state pentru a trăi, a găsi oportunități economice, a lucra, a se pensiona, a-și face o familie, a plăti taxe, a fi în siguranță, a închiria o casă, a-și permite energia și a muri.

„În Florida, am obținut cu 1,2 milioane de voturi mai multe decât campania de succes a guvernatorului”, s-a lăudat Trump în discursul său de vineri, comparând totalul voturilor sale pentru alegerile prezidențiale din Florida din 2020 cu totalul voturilor lui DeSantis în concursul său de realegere din 2022.

Citește și