• Elon Musk a declarat că plătește personal pentru abonamentele Twitter Blue ale mai multor celebrități de top.
  • El a postat joi pe Twitter că a plătit abonamente pentru Stephen King, LeBron James și William Shatner.
  • Twitter a eliminat săptămâna aceasta insignele de verificare și percepe 8 dolari pentru o verificare albastră.

Miliardarul Elon Musk spune că plătește personal pentru ca mai multe personalități cunoscute să rămână pe Twitter Blue, după ce acestea au refuzat să plătească 8 dolari pentru un abonament lunar, scrie Business Insider.

Starul NBA LeBron James, actorul canadian William Shatner și scriitorul Stephen King se numără printre cei aleși, a scris Musk pe Twitter joi seara. King, care anterior s-a revoltat împotriva ideii de a plăti pentru a-și păstra cecul albastru, a declarat joi că nu a plătit niciodată pentru verificare.

Contul meu de Twitter spune că m-am abonat la Twitter Blue. Nu am făcut-o. Contul meu de Twitter spune că am dat un număr de telefon, nu am făcut-o”, a scris el pe Twitter.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Cu plăcere, namaste”, i-a răspuns Musk lui King. Twitter a lansat săptămâna aceasta revocarea mult așteptată a insignelor de verificare pentru oricine nu este abonat la serviciul său de 8 dolari pe lună.

Cu toate acestea, Alex Heath și Jay Peters de la The Verge au raportat că unele celebrități, precum James de la Los Angeles Lakers, au primit abonamente gratuite la Twitter Blue. James a primit un e-mail de la Twitter care îi oferea o verificare gratuită în numele lui Elon Musk”, a relatat publicația.

Adam Mendelsohn, consilierul media al lui James, a confirmat că James nu a plătit pentru abonament, potrivit The Verge. Starul de baschet a scris pe Twitter la începutul acestei luni că nu plătește cei 5″ pentru verificare. În martie, James a fost dezvăluit ca fiind unul dintre cei 35 de utilizatori VIP” cărora Twitter a sporit vizibilitatea conturilor lor, a relatat Zoë Schiffer de la Platformer.

În ceea ce-l privește pe Shatner, actorul l-a criticat direct pe Musk în martie pentru că a eliminat verificările albastre de la utilizatorii gratuiți. „Acum îmi spui că trebuie să plătesc pentru ceva ce mi-ai oferit gratuit?”, a scris el pe Twitter.

Musk a răspuns miercuri la discuția online despre celebritățile care au primit verificarea gratuită, spunând că plătește pentru câteva personal” pentru a-și păstra abonamentele Twitter Blue. Între timp, o serie de nume mari și-au pierdut insignele de verificare Twitter, precum Halle Berry, Shaquille O’Neal, Stephen Colbert, J.K. Rowling și 50 Cent. În Coreea de Sud, supergrupul KPop BTS și-a pierdut, de asemenea, marca de verificare albastră.

Citește și