• Potrivit site-ului oficial al familiei regale, „nu există coduri de comportament obligatorii atunci când întâlniți un membru al familiei regale”.
  • Cu toate acestea, există „formele tradiționale” pe care unii oameni aleg să le observe.
  • Richie a împărtășit că există o melodie pe care urmează să o interpreteze la concert deoarece Regele i-a cerut în mod expres să facă acest lucru.

Lionel Richie a împărtășit cea mai importantă lecție pe care a învățat-o despre protocolul regal înainte de spectacolul său la încoronarea regelui Charles al III-lea în mai, relatează The Independent. Artistul a vorbit despre viitorul concert de la încoronare în timpul unui interviu recent la ceremonia de decernare a Premiului Breakthrough 2023 de sâmbătă. Lionel Richie a remarcat că aceasta nu este prima dată când se întâlnește cu familia regală, dar mai sunt lucruri de învățat despre protocolul regal.

Un lucru pe care și-a amintit mereu a fost: „Fiți pregătiți, asigurați-vă că spuneți doar domnule și doamnă, uitați totul. Amintiți-vă doar domnule și doamnă”

Potrivit site-ului oficial al familiei regale, „nu există coduri de comportament obligatorii atunci când întâlniți un membru al familiei regale”. Cu toate acestea, există „formele tradiționale” pe care unii oameni aleg să le observe.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Când vă adresați unui membru de sex masculin al familiei regale, aceasta înseamnă că titlul „Alteța Voastră Regală” ar trebui folosit în primă instanță, urmat ulterior de „Domnule”. Același lucru este valabil și pentru femeile membre ale familiei regale, site-ul web menționând că „prima adresă este în mod convențional „Alteța Voastră Regală” și ulterior „Doamnă””. Richie a împărtășit că există o melodie pe care urmează să o interpreteze la concert deoarece Regele i-a cerut în mod expres să facă acest lucru.

„Și răspunsul este da, o voi face”, a spus el. „Nu vom dezvălui pentru că este complet învăluit în secret. Deci, tot ce pot să vă spun este că sunt foarte fericit să fiu acolo.”

În altă parte a interviului, Lionel Richie a vorbit despre regele Charles al III-lea și despre schimbările pe care le-ar putea face familiei britanice în urma morții Reginei Elisabeta a II-a.

„Sunt foarte fericit pentru el”, a spus Richie. „El a cam așteptat în a doua poziție de foarte mult timp. Și cred că ceea ce vom obține acum este noua versiune a familiei regale. Aștept cu nerăbdare să văd ce va aduce la masă și vă pot spune chiar acum că o va schimba puțin.” Richie a mărturisit, de asemenea, că a fost oarecum „surprins” când i s-a cerut să cânte la concert – în ciuda faptului că îl cunoștea pe Charles „de multă vreme”.

Citește și