• Kanye West nu mai este pe Instagram.
  • Artistul a făcut o postare pe Instagram în care a anunțat fanii că își va dezactiva contul.
  • Contul său a mai avut probleme de-a lungul timpului.

Rapperul Kanye West a accesat ultima oară platforma, marți, unde a postat o captură de ecran cu meniul paginii de dezactivare a contului de Instagram, cu opțiunea de confirmare a eliminării temporare a contului său. La scurt timp după anunț, contul a fost dezactivat, scrie Billboard.

Nu este pentru prima oară când Kanye are probleme cu rețelele sociale. În martie 2022, a fost suspendat de pe Instagram pentru 24 de ore, după ce unele dintre postările sale au încălcat politicile platformei privind discursul instigator la ură, hărțuirea și intimidarea. Înainte de suspendare, cântărețul a postat insulte rasiale, sub forma unei capturi de ecran a paginii Google.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

În plus, el a avut mai multe postări în care îl ataca pe Pete Davidson, care se întâlnea la acea vreme cu Kim Kardashian, fosta soție a lui West. El a scris despre comediantul de la Saturday Night Live, că „o va face pe mama copiilor mei să fie dependentă de droguri. Este la dezintoxicare la fiecare 2 luni”.

Ye, așa cum mai este cunoscut artistul, a fost suspendat din nou în octombrie 2022 în urma unei serii de remarci antisemite. El a revenit în martie 2023 pentru a declara că „îi plac din nou evreii” după ce a urmărit interpretarea lui Jonah Hill în „21 Jump Street”.

Citește și

Fostul majordom al Prințesei Diana: Prințul Harry va avea o „problemă” la încoronare deoarece familia regală „îi poartă ranchiună”

Miliarde de date personale sunt vândute pe Dark Web. Cum poți verifica dacă te afli printre aceste persoane

FOTO. Andrew Tate, batjocorit pe rețelele sociale după ce s-a pozat într-o saună „rece”: „Banca de jos este rezervată copiilor”