• Se crede că Archie și sora lui, Prințesa Lilibet, nu au fost invitați să participe la încoronare.
  • „Harry are o problemă pentru că va trebui să stea în mijlocul familiei pe care a împins-o și a criticat-o” spuse Burrell.
  • Burrell a spus că Harry se va confrunta cu o primire „rece și înghețată”.

Prințul Harry va avea o „problemă” la viitoarea încoronare a tatălui său deoarece familia regală „îi poartă ranchiună”, potrivit fostului majordom al regretatei Prințese Diana, relatează The New York Post.

Paul Burrell, care a lucrat pentru Diana timp de peste 10 ani până la moartea ei subită, în 1997, a spus că Windsor „împing oamenii la margine” – la ceva la care Prințul Harry se poate aștepta după ce nu a lăsat piatra neîntoarsă în memoriile sale care distrug protocolul.

Burrell a spus că Harry se va confrunta cu o primire „rece și înghețată” din partea rudelor sale regale atunci când va participa la evenimentul istoric din 6 mai fără soția sa, Meghan Markle.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN

„Harry are o problemă pentru că va trebui să stea în mijlocul familiei pe care a împins-o și a criticat-o. Ce fel de primire va avea?” spuse Burrell. „Una foarte rece și înghețată pentru că soții Windsor nu iartă, le păstrează ranchiună.”

„Familia îi împinge pe oameni la margine dacă nu se conformează și respectă regulile partidului”, a continuat el, adăugând că regele Charles „a stabilit regulile și Harry ar trebui să le respecte”.

„Este cel puțin ce ar fi putut să facă, să-i facă tatălui său o favoare și să vină la încoronare, chiar dacă este singur.” În altă parte, Burrell a spus că Markle „are o scuză grozavă” pentru a sări peste festivitățile de încoronare deoarece 6 mai coincide cu cea de-a 4-a naștere a fiului prințului Archie.

„Are ziua de naștere în weekendul încoronării, așa că va trebui să rămână în urmă”, a adăugat el. Se crede că Archie și sora lui, Prințesa Lilibet, nu au fost invitați să participe la încoronare.

Citește și