• Elon Musk a vorbit marți cu Tucker Carlson de la Fox News despre viața extraterestră.
  • CEO-ul SpaceX a spus că „dacă cineva ar ști despre extratereștrii de pe Pământ, probabil că aș fi eu”.
  • Musk și-a dorit să se întâmple astfel încât să poată obține cel mai bun tweet al tuturor timpurilor.

Elon Musk a vorbit despre potențialul vieții extraterestre – și despre speranța lui că îi va aduce cel mai bun tweet din toate timpurile – într-un interviu cu Tucker Carlson, de la Fox News, difuzat marți, scrie Business Insider.

CEO-ul SpaceX a spus că este adesea întrebat de oameni dacă există extratereștri. „Cred că dacă cineva ar ști despre extratereștrii de pe Pământ, probabil că acela aș fi eu”, a spus Elon Musk în interviu.

„Da, știi, sunt foarte familiarizat cu chestiile spațiale”, a adăugat el. „Dar din câte știu, nu vedem nicio dovadă de viață nicăieri în univers.”

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
CE FACI IN WEEKEND LA PARIS?
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI

Săptămâna aceasta, SpaceX se pregătea să lanseze cea mai puternică rachetă de până acum – care este, de asemenea, complet reutilizabilă – de la baza sa din Boca Chica, Texas. Problemele tehnice au forțat-o să amâne lansarea pentru joi, dar Musk încă speră că Starship va deschide calea către aterizarea oamenilor pe Marte.

„Nu am văzut nicio dovadă de extratereștri. Mi-aș dori. Aș scrie imediat pe Twitter”, a spus Musk. „Acesta ar fi, probabil, cel mai bun tweet al tuturor timpurilor”, a adăugat el, în glumă. „Este jackpot-ul cu aproximativ 8 miliarde de aprecieri — jackpot-ul următor dacă găsești extratereștrii.”

Pe măsură ce Musk s-a întâlnit cu personalul Twitter în iunie anul trecut, Insider a raportat că Musk a mai spus că nu a văzut nicio dovadă de extratereștri în timp ce a discutat despre posibilitatea vieții extraterestre. El le-a spus angajaților de pe Twitter cum este misiunea SpaceX de a „face viața multiplanetară și de a îmbunătăți durata de viață a problemei conștiinței”.

Miliardarul i-a spus lui Carlson că speră că există viață extraterestră în univers și că orice extraterestru este pașnic. „Evident, cele două caracteristici importante, dar spun doar că încă nu am văzut nimic”, a adăugat el.

Citește și