• „Omule, faci greșit. În primul rând, într-o saună, trebuie să fii gol. În al doilea rând, ar trebui să stai pe banca de sus”, a scris o persoană.
  • Tate a câștigat un recurs împotriva detenției în închisoare și a fost plasat în arest la domiciliu.
  • Alții l-au ridiculizat pe kickboxerul pentru că a stat pe banca de jos a saunei, despre care au glumit că este rezervată copiilor.

Andrew Tate a fost batjocorit pentru că a stat în ceea ce pasionații au observat că pare a fi o saună rece, relatează The Independent. Controversatul influencer, care a strâns milioane de urmăritori, se află în prezent în arest la domiciliu, fiind suspectat de trafic de persoane.

Tate a câștigat un recurs împotriva detenției în închisoare și a fost plasat în arest la domiciliu. El a fost reținut inițial la sfârșitul lunii decembrie la București, alături de fratele său Tristan și două românce, niciuna dintre cele patru nefiind încă acuzată oficial în dosar. Toți patru neagă acuzațiile.

Într-o postare pe Twitter, Andrew Tate a pozat într-o saună în timp ce părea să transpire. Experții în saună l-au batjocorit pe Tate pe rețelele de socializare, după ce au văzut că termometrul pare să fie setat la 50C, sugerând că sauna era de fapt rece.

Temperatura medie a saunei în Marea Britanie tinde să fie între 80 și 100C. Temperatura saunelor finlandeze ajunge uneori până la 110C. Alții l-au ridiculizat pe kickboxerul pentru că a stat pe banca de jos a saunei, despre care au glumit că este rezervată copiilor deoarece căldura crește, adică temperatura este mai mare pe băncile de sus.

„Stai într-o saună rece, pe banca de jos stau copiii”, a scris o persoană. O altă persoană a spus: „Acea chestie strălucitoare este transpirație sau ulei pentru copii?”

Alții au fost derutați de modul în care Andrew Tate ar putea transpira într-o saună cu o temperatură atât de scăzută. Utilizatorii rețelelor sociale din Finlanda au remarcat că a făcut-o „greșit”.

„Omule, faci greșit. În primul rând, într-o saună, trebuie să fii gol. În al doilea rând, ar trebui să stai pe banca de sus. Așa faci saună. Salutări din Finlanda”, a scris o persoană.

Citește și