• WhatsApp spune că va oferi o funcție exact în acest scop, cunoscută sub numele de „Păstrați în chat”.
  • Acest lucru este menit să permită oamenilor să aibă „ultimul cuvânt” cu privire la ceea ce se întâmplă cu mesajele pe care le-au trimis.
  • Funcția se va „dezvolta la nivel global în următoarele câteva săptămâni”, a anunțat WhatsApp.

WhatsApp va permite acum oamenilor să păstreze mesajele care dispar, anunță The Independent. Aplicația le-a permis oamenilor să își seteze mesajele pentru a le șterge automat de la un moment dat. Se spune că funcția este menită să permită chat-urilor WhatsApp să fie mai conversaționale, fără ca utilizatorii să fie nevoiți să-și facă griji că lucrurile pe care le spun rămân pentru totdeauna.

Dar înseamnă, de asemenea, că unele mesaje importante pot dispărea înainte de a fi salvate. Un alt utilizator ar putea trimite un link important sau o informație importantă, de exemplu, pe care destinatarul dorește să o păstreze mai mult timp.

Acum, WhatsApp spune că va oferi o funcție exact în acest scop, cunoscută sub numele de „Păstrați în chat”. Se referă la instrument ca o „superputere a expeditorului” deoarece permite acelor mesaje să rămână – dar numai dacă persoana care le-a trimis este de acord.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Cum pot face utilizatorii asta

Când este trimis un mesaj pe care o persoană dorește să rămână, poate face clic pe el și poate alege opțiunea de a păstra mesajul. Acesta va trimite apoi o notificare expeditorului, oferindu-i opțiunea de a respinge decizia. Dacă oprește salvarea acesteia, acea decizie este definitivă și va fi eliminată de pe dispozitivele tuturor când expiră temporizatorul. Acest lucru este menit să permită oamenilor să aibă „ultimul cuvânt” cu privire la ceea ce se întâmplă cu mesajele pe care le-au trimis, a spus WhatsApp.

Dacă persoana respectivă este de acord că mesajul poate fi salvat, va primi o pictogramă mică de marcaj. Pe lângă faptul că rămâne în chat, mesajul va fi adăugat într-un dosar „Mesaje păstrate” unde pot fi văzute împreună, aranjate în funcție de chatul din care provin.

Funcția se va „dezvolta la nivel global în următoarele câteva săptămâni”, a anunțat WhatsApp. Funcția de mesaje de dispariție a WhatsApp le permite oamenilor să aleagă dacă mesajele vor fi șterse după 24 de ore, șapte zile sau 90 de zile. Poate fi activat fie pentru toate chat-urile, fie doar pentru discuții specifice, iar oricare dintre opțiuni poate fi aleasă din setările WhatsApp.

Citește și